Luna obukla bele helanke, a kad je izbacila guzu sevnule su tange zbog kojih je sada svi prozivaju! (FOTO)

Gledaocima i fanovima nije promakao "detalj" ispod belih helanki

  • 31
Luna je deo dana provela sa Markom i Tomom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani gostovala je tokom dana na zadrugarskom radiju Amnezija, gde se pojavila u belom - kratkom duksiću i helankama, u čemu je provela i celi dan.

Nakon gostovanja Luna je ćaskala saukućanima, a u jednom momentu napravila je takvu pozu da je izbacila guzu, pokazala kakav donji veš nosi, zbog čega su i krenule prozivke na društvenim mrežama.

Želeo je sa mnom da snimi duet, a sada je to velika balkanska zvezda! Anabela oplela po Slobi, pa prokomentarisala njegov nastup sa Kijom!

Naime, problem je u tome što je modna blogerka ispod tankih, belih helanki imala crne tange, iako je osnovno pravilo da se ispod bele providne garderobe nosi isključivo beli veš...

Evo kako je to izgledalo:

Printskrin: TV Pink

VIDEO: Luna plače dok priča o siromaštvu i Slobi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Musko

    4. oktobar 2018 | 07:50

    Zgodna mlada sa 22 godine, prirodna guza ekstra, neću valjda onu žabu Koju koja hoda kao patka. Luna tip-top. Queen.

  • Jasna

    4. oktobar 2018 | 10:41

    Jasno kao dan, postala nebitna pa je samo njeni " fanovi " prate i pozitivno komentarisu. Nije vrijedna vremena da se cita i slusa o njoj. Uvukla njih 50 u pricu o njoj i Zlobi u davno proslom vremenu a glumi zrtvu i laze. Niko nju ne uvlaci u price. Stvorila trajnu sliku o sebi. A helanke, VRH - hahaha...

  • Milena

    4. oktobar 2018 | 07:56

    Naručila sam nesto iz tvoje kolekcije, danas treba da mi stigne. Vrh guza. Moj brat kaze vrh riba, mačka prava... Nedaj se kraljice samo provociraj ove kijevce, već popustili sa nervima. Samo lupanje još dis lajkova još su u snazi. Ali nama nebitni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA