≫ 

Aleksandra iznela šokantne razloge zbog kojih nije htela da pročita majčino pismo: David posle jedne rečenice počeo da plače, pa izleteo napolje! (VIDEO)

- Moja majka je njega vređala na najgnusnije načine, i da je pedofil, i da je ovakav, i da je onakav... - sa knedlom u grlu pričala je Aleksandra

  • 1
Aleksandra je jedva završila priču, dok David nije izdržao i zaplakao je, Printskrin: Zadruga Official

Tokom pitanja gledala jedno od upućenih Aleksandri Subotić odnosilo se na njenu majku Ljubu Pantović, a gledaoce je zanimalo zbog čega nije želela pred svima da pročita čestitku koju joj je poslala.

Aleksandra je progutala knedlu, a onda je iznela svoje razloge ispričavši detalje koje znaju ona, David i njegova porodica.

"Zgaziću tog njenog zgužvanog, botoksiranog šar peja!" Ljuba brutalno o Davidu, pa otkrila da Aleksandra plaća čuvanje ćerke! (VIDEO)

- Nisam je javno pročitala zato što je to nešto što sam želela da sačuvam za sebe, jer nisam ovde ušla da nastavljam svoje porodične svađe. ošla sam da pokažem sebe kao neku drugu Aleksandru. Ono što tamo piše je mene potreslo... Sviđa mi se što mi je majka to poslala, ali mi se ne sviđa što uvek direktno i konkretno proziva Davida, kako ja pored Davida propadam, kako me on vuče na dno... - počela je Aleksandra.

Aleksandra je iznela do sada nepoznate detalje, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Oni nisu imali sukob, to je sukob koji je ona napravila, i ja sam mislila da će makar ovaj put da spusti loptu. Da je napisala "Voli te mama, srećan rođendan", za mene bi to bilo super i ja bih bila najsrećnija na svetu. Ali, kad sam videla sadržinu čestitke meni se to ne sviđa ni malo. Piše i, u fazonu, pošto sam dobila tortu sa slikama mene i moje sestre, "ona je dobro i ona te podržava". A ja znam da moja mama ne priča sa mojom sestrom sigurno 3-4 godine, i nije ništa moglo da se promeni za 27 dana koliko sam ja ovde...  Poznajem moju sestru i poznajem moju mamu. Da je želela da ima kontakt sa mnom mogla je da ga ima pre mog ulaska - rekla je Aleksandra.

David je u suzama izašao napolje, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Potom je otrkila nepoznate detalje o njihovom odnosu.

- David nije želeo da mu pročitam čestitku... On je moj partner, ja želim da budem sa njim ceo život. On je mnogo teške uvrede doživeo od strane te žene. Ja sam između dve vatre... Moja majka je njega vređala na najgnusnije načine, i da je pedofil, i da je ovakav, i da je onakav... On kad kupa moje dete, ja sam slikala stori za Instagram i stavila srce preko da se ne vidi nago dete....ona je dala izjavu za medije da je on pedofil, da dodiruje devojčicu što je previše bolesno! - sa knedlom u grlu pričala je Aleksandra, a David je nakon ovih reči u suzama izleteo napolje.

- Meni je teško palo jer znam koliko se borim za Aleksandru i njenu ćerku. Njena mama je želela da dođe do ovoga, ona je željna medija, u Švedskoj je bagertista. Ona je za mene velika nula! - rekao je David kad se vratio u kuću.

- Loša je žena i to je to - zaključila je Aleksandra.

Ljubinu čestitku pročitajte OVDE.

Pogledajte kako je izgledala situacija kada David počinje da plače i napušta kuću (6. minut):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    4. oktobar 2018 | 08:30

    Tuzno! Jadna Aleksandra pored takve majke. Tek sada malo drugacije misljenje imam o njoj. Ona se nasla sad da joj bude "majka" i da joj pametuje a gde je bila kad joj je najvise trebala u zivotu! A ovaj Milan, malo se previse unio u ulogu voditelja. Spusti loptu malo , bezobrazan si i ne profesionalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA