NUMEROLOGIJA: Izračunajte SVOJ BROJ i saznajte da li ćete imati sreće u ljubavi

Kao i horoskop, numerološki zbir vašeg imena i prezimena utiče na vaš ljubavni život. Saznajte da li ćete biti srećni u ljubavi na osnovu svog broja. Evo kako da ga izračunate

  • 2

Postoji verovanje da brojevi imaju magično dejstvo na ljude. Pitagora, koji se bavio i numerologijom, tvrdio je da je ceo svet nastao na osnovu brojeva i da se sve može objasniti pomoću njih. Numerologija tvrdi da brojevi predstavljaju određene energetske vibracije, a kombinacija brojeva koji se skrivaju u slovima određenog imena otkriva naše talente i ličnost.

Sat u kom ste rođeni otkriva KAKVA STE OSOBA!

Oni nas određuju kao osobe i otkrivaju nam šta možemo da učinimo da bismo bili srećniji i uspešniji. Samim tim utiču na naš život, obrazovanje, ali i sreću u ljubavi. Jednostavna numerološka analiza vašeg imena otkriće vam snagu i slabosti vaše sadašnje ili buduće veze, ali i način na koji se ponašate kad ste zaljubljeni. Da biste otkrili svoj ljubavni broj, dovoljno je, vodeći se ovom tabelom, sabrati slova svog imena.

Kako izračunati svoj broj?

A = 1, B = 2, C = 3, Č = 4, Ć = 5, D = 6, DZ = 7, DJ = 8, E = 9, F = 1, G = 2, H = 3, I = 4, J = 5, K = 6, L = 7, Lj = 8, M = 9, N = 1, Nj = 2, O = 3, P = 4, R = 5, S = 6, Š = 7, T = 8, U = 9, V = 1, Z = 2, Ž = 3

Foto-ilustracija: Foter/lydia_shiningbrightly Foto-ilustracija: Foter/lydia_shiningbrightly

Primer: Ivana Ivić = 4 + 1 + 1 + 1 + 1 + 4 + 1 + 4 + 5 = 22 = 2 + 2 = 4

1 - Intelektualci koji ništa ne prepuštaju slučaju

Sve u životu, pa tako i ljubav, temelje na promišljenim stvarima i merenju dobrih i loših strana svojih poteza. Često se osećaju ugroženo, pa im je potrebno da stalno dokazuju ljubav kako ne bi posumnjali u nju. Teže savršenstvu i teško ih je usrećiti.

2 - Ljubav je za njih svetinja i nikad ne varaju

Vole da igraju na sigurno, pa će pažljivo birati osobu s kojom će započeti vezu. Ne žele drugima da dozvole da im slome srce i zato traže svoju "sigurnu luku". U širokom luku izbegavaju ljubavne komplikacije i, ako iskreno vole, nikad ne varaju.


3 - Prijateljstvo im je važnije od ljubavi

Dok drugi tragaju za ljubavnom avanturom, "trojke" tragaju za iskrenim prijateljstvom. Tek kada to ostvare, posvetiće se ljubavi. Njihove veze gotovo uvek su utemljene na prijateljstvu. Osoba koja osvoji njihovo srce zadobiće potpuno poštovanje i poverenje pa će im svi zavideti na velikoj ljubavi.

4 - Ne vole kratke avanture, traže pravu ljubav

Uživaju u dugim i stabilnim vezama, ali lako pogreše u izboru partnera. Razlog tome je što svet gledaju kroz ružičaste naočare, a u ljudima traže samo dobre osobine. Spremni su na bilo kakav kompromis, samo da bi veza opstala.

5 - Smisao života vide u iskrenoj ljubavi

Njihova jedina i najiskrenija želja je pronalazak iskrene, prave ljubavi koja će trajati ceo život. Ipak, ponekad nemaju dovoljno strpljenja pa nepotrebno pate. Retko opraštaju laži i preljubu I ako im se tako nešto desi, teško se prepuštaju novoj ljubavi.

6 - Osećajni i nežni, ali izbegavaju duge veze

Vrlo su aktivni, pa ne čudi da najviše od svega vole promene i duge veze su im pritisak. Žele maksimalno da uživaju u životu i ne žele da se vezuju za jednu osobu. Ipak, reč je o vrlo osećajnim, iskrenim i nežnim osobama koje će, jednom kad se iskreno zaljube, sve učiniti da sačuvaju tu ljubav.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

7 - Uživaju u flertu i ljubavnim avanturama

Od svih ljudi, ove osobe će najbolje podneti eventualni prekid veze. Vrlo brzo se oporavljaju od rastanaka i kreću u traženje novih ljubavnih avantura. Aktivne su osobe koje se ne vode isključivo emocijama, nego i razumom. Znaju da će jednog dana pronaći pravu ljubav, pa se ne zamaraju previše time.

8 - Ne vezuju se baš tako lako

Ovaj broj simbolizuje stalno kretanje, avanturu, promene i putovanja. Trude se da im život prolazi u zabavi i teže raznolikosti. Teško se vežu za jednu osobu i zato vole da budu okruženi velikim društvom. Zahvaljujući njihovoj samostalnosti, ljubav im nije na prvom mestu i ponekad se u vezi osećaju zarobljeno.

Foto-ilustracija: Foter/Andy.Schultz Foto-ilustracija: Foter/Andy.Schultz

9 - Žele da se istaknu i budu drugačiji od drugih

Ne zanimaju ih filmske ljubavi, večernje šetnje i tajni poljupci. Žele nezaboravnu ljubav na kojoj će im svi zavideti. Uvek nastoje da se suprotstave drugima i svemu što je uobičajeno. Ljubav s njima nikad neće biti dosadna, ali bi se druge osobe brzo mogle umoriti od konstantnog traženja avanture.

Da li vam se svidela ova tema? Ostavite svoj komentar i predložite teme o kojima biste voleli da čitate.

Pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Cool)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA