≫ 

Nakon BRAZILKE i TURKINJE, najnovija intimna frizura za kojom žene lude je SRPKINJA

Prvo je bila "brazilka", pa je na red došla "turkinja", a "srpkinja" je najnovija intimna frizura za kojom žene u našoj zemlji lude

  • 13

Uz poznate intimne frizure poput “brazilke” ili “turkinje” (kada međunožje krasi firzura u obliku brkova), kao novi trend u našoj zemlji pojavila se "srpkinja".

DEPILIRANI ILI DLAKAVI: Evo kakve muškarce žene više vole

DEPILACIJA ZA 0 DINARA! Sve što vam je potrebno već imate u kući, a neverovatno je efikasno (VIDEO)

Žene u Srbiji sada imaju svoju varijaciju najnovijeg trenda frizure tamo dole koji promoviše pomalo zaboravljeni žbun. Srpkinje su prihvatile ovaj trend, ali su ga malo modifikovale kako bi dobile najbolje od oba sveta i od dama koje ih depiliraju traže da im ostave mali žbunasti trougao.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Na ovaj način se nisu odrekle dlaka, ali i dalje su dovoljno izbrijane kako bi bile seksi i muškarcima koji vole da vide stidne dlačice, ali i onima koji preferiraju potpuno obrijano međunožje.

Pre nego što krene sezona kupaćih kostima, sada imate priliku da isprobate novi stil i vidite da li ćete želeti da ga zadržite za leto.

Tradicionalistkinje će ovakvom “ukrasu” na bikini zoni sigurno dati svoje odobrenje jer slobodno možemo da kažemo da Srpkinja spaja ono najbolje od svih ostalih trendova.


A one luckastije i spremne na eksperimentisanje sigurno će ovom trendu dati neku svoju ličnu notu i učiniti ga još boljim u očima muškaraca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA