Ova mlada mama je navukla hulahopke i razotkrila iluziju (FOTO)

Instagram je prepun slika "pre i posle"

  • 10

Mili Smit (23), studentkinja medicine i novopečena mama, nedavno je objavila sliku, koja je "požnjela" više od 33.000 lajkova, tokom noći. Na prvoj slici, ona nosi hulahopke, koje je povukla visoko, stvarajući tako iluziju da ima ravan stomak i malecni struk. 

PUĆENJE, TRĆENJE, ISTICANJE GRUDI: Njen SELFI otkriva šta želi u SEKSU! (FOTO)

Na drugoj slici, slikanoj nekoliko trenutaka kasnije, nosi iste hulahopke, ali spuštene, izlažući tako svoj stomak. Ipak, tek ono što je napisala, našlo je put do pratilaca:

A photo posted by Milly Smith (@selfloveclubb) on

- Osećam se dobro u svom telu, na obe fotografije. Nijedno nije manje ili više vredno. Nijedno me ne čini manje ili više ljudskim bićem. Slepi smo pred činjenicom šta je lepota. Ljudi misle da sam manje atraktivna posle samo jedne promene poze. Koliko je to suludo?

A photo posted by Milly Smith (@selfloveclubb) on

Instagram je prepun slika "pre i posle" na kojima su prikazani uspešno gubljenje težine, lepo oblikovane zadnjice... Dok slike uspeha koji ste postigli mogu da vam pomognu da pratite lični fitnes put, ali i da budu neverovatno motivišuće, za mnoge, dotle nekima izazivaju bespotrebnu nesigurnost.

A photo posted by Milly Smith (@selfloveclubb) on

Zato su oni koji se zalažu za pozitivne uzore, počeli da kače slike lažnih transformacija ili uporednih slika, koje naoko prikazuju drugačija tela, a u stvari su slikane u razmaku od nekoliko trenutaka. Mili je objavila nekoliko lažnih "pre i posle" slika dokazujući da je nerealno težiti savršenstvu koje vidite onlajn, jer su mnoge fotografije dorađivane, kao ove:

A photo posted by Milly Smith (@selfloveclubb) on

Na mnogima vidite samo iluziju koja je stvorena "uvlačenjem vazduha" ili "strateškim poziranjem". Mili želi da ceo svet zna da je život previše kratak da biste težili savršenstvu, koje možda i ne postoji.

(Telegraf.rs / Izvor: cosmopolitan.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA