TRANSFERI: Real prodaje Ronalda, Perez se sastao sa šeicima! Liverpul dominirao

Hvala Vam što ste bili uz Telegraf Sport...

  • 8

Još jedan transfer dan priveden je kraju. Počelo je sa 100 miliona za Pola Pogbu, a završilo se bombom iz Pariza. Tačnije, informacijom da je Florentino Perez otputovao u Katar da proda Kristijana Ronalda.

Rezime dana:

Liverpul doveo Brazilca za pola miliona i bori se sa Junajtedom za najboljeg igrača SP. Takođe, Benteke je blizu.

Roma preotela beka Čelsiju - Rahman Baba stiže u Rim

Kristijano Ronaldo odlazi iz Reala?

Van Persi i Nani u Feneru

Dinamo pazario u Junajtedu

Hvala Vam što ste bili uz Telegraf Sport...Pratite nas i u ponedeljak

Foto: Profimedia/Zuma Press - News Foto: Profimedia/Zuma Press - News

22.00 - LIVERPUL DOVEO I SEDMO POJAČANJE

Brazilac Alan Rodrigez de Souuza iz Internacionala biće sedmo pojačanje Liverpula ovog leta. Igra na poziciji zadnjeg veznog i već je na putu za Englesku, prenose mediji iz Brazila. pominje se da je Liverpul za transfer platio pola miliona evra.

21.34 - JUVENTUS KORISTI NEMIRE U BAJERNU - ŽELI GECEA

Mario Gece se nije naigrao kod Pepa Gvardiole. Kako njegov agent kaže, ''došao je da igra, ali je učestvovao samo u malim mečevima''. Upravo to želi da iskoristi Juvetus koji želi nemačkog reprezentativca da privoli u Torino.

- Mario oseća da trener nema poverenja u njega. Nije igrao polufinale LŠ i finale nemačkog kupa. Razočaran je. kada pita zašto ne igra, ne dobije pravi odgovor - rekao je Geceov agent Volker Strut.

Bajern ga je platio 37 miliona. Da li će ga pustiti za manje noca?

21.11 - BOMBA!!! PREDSEDNIK REALA PREGOVARA SA PSŽ-OM OKO PRODAJE RONALDA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Da li će transfer bomba odjeknuti Parizom? Kako Frans Fudbal navodi, prvi čovek Reala Florentino Perez sastao se u Kataru sa vlasnicima PSŽ-a kako bi pregovarali o eventualnom transferu Kristijana Ronalda u redove Svetaca. Finansijski fer plej više ne važi za PSŽ, što znači da džakovi para mogu biti ponuđeni Perezu i Kristijanu.

21.01 - SELTIK ŽELIO REALOVO ČUDO OD DETETA

Prema navodima ostrvskih medija, Seltik je ponovo predložio Realu da pošalju Martina Odegarda na pozajmicu u Glazgov.

20.44 - MARKIZIO PRODUŽIO UGOVOR SA JUVENTUSOM

Sjajni vezista Klaudio Markizio ne želi da ide iz Torina. Ugovor je produžio do 2019. godine, vredan 3.5 miliona evra.

20.40 - LJORISU NE PREPORUČUJU DA IDE U JUNAJTED

Golman Totenhema sve češće se povezuje sa Junajtedom ukoliko De Hea pređe u Real iz Madrida. Međutim, bivši francuski selektor Rejmond Domenek smatra da golman ne bi trebalo da ide na Old Traford.

- Mislim da treba da ode u Čelsi, Arsenal ili Mančester Siti. Junajted više nije veliki klub kao nekada. Isti slučaj je i sa Totenhemom - rekao je Domenek.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

20.01 - SEVILJA ŠALJE PONUDU JUVENTUSU ZA ŠTOPERA

Osvajač Lige Evrope je spreman da pošalje ponudu Juventusu za štopera Maurisija Islu. Kako Skaj Sport prenosi, transfer bi trebalo da bude oko 8 miliona evra. Podsetimo, Čileanac ima ugovor do 2017. godine, a prethodnu sezonu igrao je na pozajmici u KPR.

19.15 - ROMA PREOTELA BEKA ČELSIJU - RAHMAN BABA STIŽE U RIM

Italijanski gigant Roma dogovorila je uslove sa levim bekom Gane i Augzburga Abdulom Rahmanom Babom koji će potpisati petogodišnji ugovor za 2.2 miliona evra. Čelsi mu je nudio 1.8, a nemački klub će inkasirati 18 miliona plus bonusi.

19.00 - JUNAJTED DOVODI NAPADAČA IZ BOLTONA

Mesec dana Van Gal je skautirao napadača Boltona Zaka Klauha i čini se da će ga dovesti. Klauh ima 20 godina i može da pokrije poziciju krila, iako mu je sam vrh napada primarna pozicija.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

18.31 - INTER PRAVI DRIM TIM

Italijanski klub ušao je u trku za potpis veziste Monaka Žoaa Mutinja, ali problem bi mogla da bude previsoka cena - 25 miliona. Međutim, Zenit ima toliko para i samo je jedan od konkurenata za dovođenje Portugalca.

18.06 - NAJBOLJI MLADI FUDBALER SP U20 IZMEĐU LIVERPULA I JUNAJTEDA

Liverpul ne žali pare u ovom prelaznom roku pošto su spremni da dovedu najboljeg mladog fudbalera na prethodno završenom SP na Novom Zelandu - Adamu Traorea iz Lila. Međutim, za njegove usluge zainteresovan je i Junajted, kao i PSŽ.

17.23 - NAPADAČ JUNAJTEDA U DINAMU IZ ZAGREBA

Anhel Enrikes je u subotu osvojio Kopa Amerika, a u nedelju je definitivno postao novi napadač Dinama. I to u danu kada su braća Mamić zadržani mesec dana u zatvoru. DETALJNIJE PROČITAJTE OVDE.

17.04 - BENTEKE U LIVERPULU

Foto: Ap/Tanjug Foto: Ap/Tanjug

Belgijski napadač trenutno se nalazi na odmoru, a po povratku će najverovatnije produžiti u Liverpul umesto u Aston Vilu. Redsi su aktivirali otkupnu klauzulu u Bentekeovom ugovoru od 32.5 miliona funti.

16.45 - IBANJEZ U PONEDELJAK U ZVEZDI

Argentinski levi bek konačno će stići u Zvezdu i u ponedeljak će potpisati trogodišnji ugovor. To je potvrdio sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

15:14 - SPAHIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB U NEMAČKOJ

Bosansko-hercegovački fudbaler Emir Spahić potpisao je jednogodišnji ugovor sa Hamburgom. Spahić je tako dobio još jednu šansu u Bundesligi, pošto je Bajer iz Leverkuzena u aprilu sa njim raskinuo ugovor zbog tuče sa obezbeđenjem.

Tridesetčetvorogodišnji Spahić izvinio se zbog incidenta i pristao na raskid ugovora, koji mu je bio aktivan do 2016.

15:04 - VOTFORD SE POJAČAVA IZ TOTENHEMA

Totenhem je pristao da proda dvojicu igrača Votfordu za sumu od 10 miliona funti. U pitanju su defanzivac Etijen Kapue i Benžamin Stambuli, defanzivni vezni igrač Pevaca.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

14:57 - VAN PERSI I NANI - FENEROV NOVI TANDEM!

Skoro pa je i zvanično: Portugalac Nani i Holanđanin Van Persi biće novi tandem Fenerbahčea! Turski klub je za nedelju najavio Nanija na lekarskim pregledima i uplatiće 6 miliona evra za Portugalca koji je minulu sezonu proveo u Sportingu na pozajmici. Van Persi je takođe dogovorio prelazak u redove vicešampiona Turske i sada čeka samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja.

13:48 - MINA U VALENSIJI

Supertalentovani napadač Selte Santi Mina (19) novi je napadač Valensije. Ovaj fudbaler dospeo je u žižu javnosti prethodne sezone kada je na utakmici protiv Rajo Valjekana  postigao čak 4 gola i tako ušao u istoriju kao najmađi igrač kome je to uspelo. Inače je i najmlađi strelac u istoriji Selte, pošto je sa 17 godina postigao svoj prvi seniorski gol. Mina je potpisao šestogodišnji ugovor sa Slepim miševima.

13:04 - JOJIĆ I ZVANIČNO KELNOV

Srpski reprezentativac Miloš Jojić novi je član Kelna, sada i zvanično, pošto je predstavljen u novom klubu. Jarčevi su Borusiji platili 2,8 miliona evra za nekadašnjeg veznog igrača Partizana, koji je napustio Dortmund posle godinu i po dana.

12:55 - DOK ČEKA VAN PERSIJA, FENER DOVEO BRAZILCA

Turski vicešampion Fenerbahče pojačao je konkurenciju u veznom redu sa Žozefom de Souzom (26), igračem koji stiže u klub iz Sao Paula. Turci su Brazilcima platili 8,5 miliona evra za bivšeg fudbalera Vasko da Game, Gremija i Porta.

12:17 - TIMOŠČUK POJAČAO KAIRAT

Rival Zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope Kairat doveo je bivšeg ukrajinskog reprezentativca Anatolija Timoščuka, koji je potpisao ugovor na godinu i po dana. On je treće pojačanje kluba u letnjem prelaznom roku, posle defanzivca Soareša iz Duizburga i Đorđa Despotovića.

11:45 - SALAHU SE IDE U INTER, A NE MOŽE

Zakomplikovala se situacija sa Salahom. Egipćanin na pozajmici u Fiorentini na meti je Intera, koji nudi Čelsiju 20 miliona evra, ali će malo teže da se ostvari ideja Neroazura, jer je klub iz Firence pre toga aktivirao dodatnih godinu dana pozajmice. Salahu se ide kod Manćinija i preti bojkotom treninga Fiorentine.

11:30 - SITI SPREMA DŽAKOVE NOVCA ZA TRI VRHUNSKA FUDBALERA

Građani su u subotu dobili obaveštenje da neće biti kažnjeni od strane UEFE zbog kršenja finanijskog fer pleja, što je bilo zeleno svetlo da se uključe u trku za najbolje fudbalere sveta.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

10.00 - Pol Pogba je duže vreme na meti Sitija, a za njega je zainteresovana i Barselona. Građani su napravili i konkretan korak u realizaciji transfera, pošto su spremni da ponude 100 miliona evra za reprezentativca Francuske. Siti je takođe zainteresovan i za fudbalera Volfsburga, Kevina De Brujnea i krilnog napadača Liverpula Rahima Sterlinga.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nema sumnje da će Siti za ove transfere morati da izdvoji pravo bogatstvo, ali su bogati vlasnici kluba iz Ujedninjenih Arapskih Emirata u prošlosti već pokazali da im to ne predstavlja nikakav problem.

09:45 - Njukasl želi Čarlija Ostina iz KPR-a i spreman je da ponudi 21 milion evra za njega.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

09:00 - Serhio Ramos: Ne pregovaram ni sa kim!

Defanzivac Real Madrida negirao je da je u pregovorima sa bilo kojim klubom u vezi eventualnog transfera. Mediji su ga poslednjih dana povezivali sa Mančester junajtedom, nakon što je objavljeno da je došlo do svađe između njega i predsednika kraljevskog kluba - Florentina Pereza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sashki

    5. jul 2015 | 20:29

    Čoveče ovi arapi se razbacuju sa parama šta je falilo da kupi zvezdu recimo sada 50 60 miliona evra još uvek može 40 miliona evra imace tim boli glava. Ja ipak mislim da ima kupaca i za zvezdu i za partizan ali ja mislim da političari ne daju da do toga dođe. jer njima treba podrška huligana to jest navijača

  • Neki tamo lik

    5. jul 2015 | 21:42

    Lloris da ode u Arsenal imaju Ceha,da ode u Celzi imaju Kurtou,da ode u Siti imaju Harta pa gde ce nego u junajted?

  • Vamos Real Madrid

    5. jul 2015 | 23:37

    Iskreno,ja Ronalda ne vidim nigde drugde nego u Realu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA