Lola Smiljanić se oglasio zbog Zvezdinog penala, a fotografija koju je objavio će sigurno iznervirati Delije (FOTO)

Ni jedan od najomraženijih igrača crno-belih među Zvezdašima nije odoleo da komentariše penal na Marakani

  • 73

Mnogi su se javili da prokomentarišu dešavanja sa utakmice Zvezda - Vojvodina, a među njima je bio i bivši igrač Partizana, Milan Lola Smiljanić, koji je jedan od najomraženijih igrača crno-belih među Delijama.

Takav status stekao je nakon 128. derbija, koji je Partizan dobio sa 4:2 na Marakani, kada je posle meča dao zapaljivu izjavu kako su ''zaključali Marakanu'' i da Zvezdu treba da bude sramota ako sada osvoji titulu.

>>> Veliki Delija se stidi Zvezdinog penala, ali proziva i Partizan: Godinama imamo lažno prvenstvo, ovo je sramota! (FOTO)

>>> Leonardo poludeo zbog Zvezdine pobede: Ovo je sramota! (FOTO)

Sada je posle utakmice Zvezda - Vojvodina samo ponovio deo iz te svoje izjave tako što je ostavio isečak iz novina na kojoj je njegov citat izvučen kao naslov ''Ako Zvezdi nije sramota neka osvoji čak i titulu.

Iz to je dodao i komentar  posvećen sudiji Obradoviću.

- Ne tražim Alibi, ali sudija Obradović koji nije video da je lotpa izašla van terena na Večitom derbiju svira penal Zvezdi pritiv Vojvodine koji nije postojao - napisao je Smiljanić.

Printskrin: Instagram.com/lola_smiljanic99 Printskrin: Instagram.com/lola_smiljanic99

>>> I Everton reagovao na Zvezdin penal: Jedan smajli pokazuje da gnev ključa u njemu! (FOTO)

>>> Sudija meča Zvezda – Vojvodina bio prvi na grobarskoj ”crvenoj listi” (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte i tu čuvenu izjavu Milana Smiljanića posle 128. večitog derbija:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    1. maj 2017 | 00:09

    A sta bi ti hteo majke ti? Da vam damo titulu? Pa to ce uvek tako biti. Dok nije Tadic bio predsednik Zvezda je imala 6 titula vise od vas, kada je on dosa to je moralo da se izjednaci, e sad da mozda ti ne mislis da ste vi te titule osvojili posteno i bez namestanja? To treba ispitati Karadzica i vas fudbalere koji ste dolazili do pobeda na vrlo sumnjiv nacin. I nemoj da se ti javljas sup...o jedna i propali fudbaleru. Da si neki fudbaler bio culo bi se za tebe "negde tamo".

  • Sve ludo

    1. maj 2017 | 00:50

    Tebe ce da pitaju.

  • Mariokukolj

    1. maj 2017 | 00:38

    Pa vi cigani nemate 3 igraca u evropi da vam igraju i opet neka kmeka o kupovanju partizana eeeee Lazovic vam bio najbolji igrac a otisao u Djenovu heheneheh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA