Čiča Draža se emotivno oprostio od Čukaričkog, ali je pomenuo i Zvedine navijače (FOTO)

  • 0

Dragoljub Srnić je u utorak i zvanično postao novi igrač Slaska iz Vroclava.

Sa poljskim klubom je dogovorio dvogodišnju (2+1) saradnju, a Čukarički je napustio kao igrač sa najviše odigranih utakmica - 167 za pet godina!

Nakon što je završio obaveze u novom klubu prvog dana, Srnić se porukom oprostio sa Čukaričkim, u kom je prema njegovim rečima proveo najlepše fudbalske momente kada je sa ekipom osvojio trofej Kupa Srbije 2014/15.

Između ostalog Srnić je poručio da je ta sezona možda najlepši period u njegovoj dosadašnjoj igračkoj karijeri, a da je finale Kupa u kom Je Čukarički porazio Partizan „delimično ostvarenje njegovog sna“.

Srnić se zahvalio svima u klubu – vlasniku gospodinu Draganu Obradoviću, igračima, trenerima, direktorima, svim zaposlenima, kao i naravno svojoj porodici, devojci i bratu Slavoljubu Srniću, koji mu je kako kaže najveća podrška. Izdvojio je i kapitena Igora Matića, jer je sa njim proveo najviše vremena u klubu i savetima mu je mnogo pomogao u karijeri.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Draža nije na poziciji iz koje se postiže mnogo golova, ali izdvojio je od pet koliko je postigao za Čukarički kao omiljene svoja dva na utakmici protiv Radnika.

- Pre toga sam dve nedelje sedeo na klupi i Bog me nagradio za rad koji sam pružio na treninzima. To su možda moja dva omiljena gola. Bilo je svakako i tužnih momenata , ali to sve zaboravljam i pamtim samo lepe stvari.

Popularni Draža je u oproštajnoj poruci pomenuo i Crvenu zvezdu, tačnije njene navijače.

- Čudno mi je bilo prvog dana u novom klubu. Strani jezik i grad, sve nepoznato, ali tu je i Đorđe Čotra pa je sve lakše. Oduševljen sam klubom, stadionom, kao i navijačima koji su slični Zvezdinim. Kažem slični... - jasan je bio Srnić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA