≫ 

Rostov na oranici dočekao Junajted, sad se Krasnodar žali na Zvezdu: Evo šta se desilo kad se Murinjo obratio UEFA! (VIDEO)

Nije ništa novo da se klubovi žale na gostujuću podlogu

  • 16

Fudbalski klub Krasnodar pokušao je da napravi mali psihološki rat požalivši se na teren Crvene zvezde. Ipak, jasno je da od promene lokacije nema ništa.

Tražili su Rusi hitnu intervenciju UEFA zbog lošeg stanja terena na Marakani, nisu želeli da igraju tu, ali je bilo kakva promena nemoguća.

Ne postoji opcija da se uradi nešto u rekordnom roku, stadion je praktično rasprodat, a uslove ispunjavaju još samo stadioni Partizana i Vojvodine.

Teren zaista i jeste u lošem stanju, zato će i biti promenjen posle utakmica sa Krasnodarom i Partizanom, ali to je bezazleno u odnosu na ono sa čime se suočio Mančester junajted nedavno.

Englezi su gostovali Rostovu i Žoze Murinjo bio je šokiran proletos kada je video sa čime se suočava u osmini finala Lige Evrope.

>>>ŠOK! Krasnodar ne želi da igra na Marakani! Rusi traže hitnu reakciju UEFA!

>>>Boaći pravio šou u Zvezdinoj teretani: Brutalni trening kao motivacija za Krasnodar (VIDEO)

>>>Grobari opet zovu Hrvate u pomoć: Prenosite bar na HRT-u Partizan!

Bilo je 1:1 na stadionu "Olimp 2", Junajted se žalio i pokušao da promeni lokaciju, ali je to bio uzaludan potez.

- Sećam se da sam kao dete viđao u Portugaliji ovakve travnjake na mečevima amatera. Igrači su se ipak izborili, s obzirom na podlogu, prikazali smo dobru igru - poručio je Murinjo.

Zanimljivo je da je posle toga Fudbalska liga Rusije zabranila Rostovu da igra mečeve na svom stadionu, a zbog samog meča UEFA se ipak oglasila.

- Inspekcija je izvršila svoj zadatak dan pre meča. Podloga za igru nije bila u savršenim uslovima, ali je bilo moguće da se utakmica odigra. Biće sve kako je i planirano - poručili su tada iz UEFA, a iz ruskog kluba su imali jednostavnu odbranu: Kakav je teren nama, takav je i njima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    23. avgust 2017 | 12:47

    Šta je Rusi prpa,a?Hehehe,ne može se pobeći od poraza.Podrška Zvezdi iz Republike Srpske!

  • dknk

    23. avgust 2017 | 14:45

    Trava se ne menja na 40 stepeni naucnici nije to sijalica, il na prolece il na jesen. A rusi nek se zale i nama je bila prebrza njihova podloga pa ko nas pita a oni navikli a uz ovu podlogu i 50 000 delija i boziju pomoc idemo dalje.

  • GROBAR spalio Đenku

    23. avgust 2017 | 14:01

    Zasto do sad nisu mijenjali teren.Citava pauza prosla i sad u toku prvenstva hoce da mijenjaju.Pustite me tih prica.Sve je ovo smisljeno kako bi sprijecili pas igru Krasnodara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA