≫ 

U Partizanu se oprostili od Brazilca: Evertonu želimo sve najbolje...

Crno-beli svesni da ne mogu da dobiju ovu bitku

  • 25

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev potvrdio je u četvrtak, tokom promocije prvog pojačanja za januar Slobodana Uroševića, da će Brazilac Everton gotovo sigurno napustiti klub u tekućem prelaznom roku.

>>> Stigao novi levi bek u Partizan: Sada ih je trojica

Evertonu je, prema rečima Ilijeva, ponuđen novi, bolji ugovor, koji je ovaj odbio tako da je rastanak sada samo pitanje dana.

- Sve činimo da do Kipra bude rešen prelazni rok, ali to je živa stvar. Kompleksna je situacija sa Evertonom. To je moja prva akvizicija, niko ga ne voli više od mene. Izrastao je u heroja kluba. Ostalo mu je nepunih pet meseci ugovora, ponudili smo mu neverovatne uslove, ali ima ogroman broj ponuda mnogo većih od naše - kaže Iliev, svestan da su mu vezane ruke da zadrži Brazilca.

- Odbio je da produži ugovor sa Partizanom, ali želim mu sve najbolje. On neće biti u timu protiv Viktorije, a cele pripreme će se bazirati na tome. Ni domaći igrači se ne dvoume kada dobiju unosne ponude, a šta tek reći za strance.

Everton će, kako stvari stoje, biti i jedini "zvučni" odlazak iz kluba u januaru.

- Ujedno, stav je da se Tavamba ne prodaje, ali ima dobru polusezonu i jedan je od nosilaca ekipe sa Evertonom - dodao je sportski direktor Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KaraDjordje

    11. januar 2018 | 17:38

    Ivice, a Tawamba, ako neko ponudi tepsiju bureka mislim da se to ne bi smelo odbiti.

  • Franjevački cirkus

    11. januar 2018 | 15:06

    Uteče i kostolomac...sad će iglica da najavi novu bombu !

  • grbj

    11. januar 2018 | 16:56

    E moj partizane,kad ti je Tavamba i ovaj indijanac najbolji igraci.... nije ni cudo kad ih smrkeleti dovodi jbt koji manipulator...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA