≫ 

Mane operisan, teško će protiv Zvezde...

Problematična situacija sa igračkim kadrom kod Jirgena Klopa je dobila novo poglavlje

  • 0

Fudbalski klub Liverpul objavio je u sredu da je Sadio Mane podvrgnut lakšem operativnom zahvatu kako bi mu se sanirala povreda šake koju je "doneo" sa reprezentativne akcije sa Senegalom.

Mane možda neće biti spreman za meč sa Hadersfildom za vikend, Liverpul je saopštio da se situacija sa njegovom povredom "svakodnevno prati", ali postoji mogućnost da ga vidimo na terenu u duelu sa Zvezdom u Ligi šampiona u utorak na "Enfildu".

Za tako nešto šanse su "fifti-fifti".

>>> Liverpul terao svoju zvezdu da igra sa slomljenim rebrima, kljukali ga injekcijama nedeljama: Selektor Holandije izneo ozbiljne optužbe!

Maneova situacija je još jedna u nizu koja remeti planove Jirgena Klopa, nedavno je selektor Holandije otkrio da je stub odbrane "Redsa" Virdžil Van Dajk sa polomljenim rebrima igrao nedeljama, no centarhalf će biti spreman i za Hadersfild, i za crveno-bele, glase psolednje informacije.

Klopa i navijače je najviše zabrinula situacija sa najboljim igračem Salahom - i on se povredio igrajući za nacionalni tim, ali će i on, prema poslednjim najavama, biti fit za prvi naredni meč.

To se, ipak, ne može reći za Nabija Keitu, ali i od ranije povređenog Okslejda Čembrlejna.

Keita se vratio sa povredom prepona i njega gotovo sigurno neće biti u sastavu ekipe najmanje nedelju dana.

Što se tiče situacije sa iskusnim Milnerom i njegove povrede, engleski fudbaler bi trebalo da bude u sastavu protiv Hadersfilda za vikend.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA