STOIČKOV SE NUDI ZVEZDI: Džajo, zovi i odmah dolazim!

Jedan od najboljih balkanskih igrača u istoriji i najbolji strelac SP 1994. godine priznao da bi voleo da sedne na klupu najtrofejnijeg srpskog tima

  • 7

Legendarni bugarski fudbaler i jedan od igrača koji je obeležio fudbal 90-ih Hristo Stoičkov istakao je da ne bi imao ništa protiv da sedne na klupu Crvene zvezde u narednom periodu i da bi na ''mig'' Dragana Džajića odmah reagovao.

Stoičkov, koji je 1994. godine sa Bugarskom bio četvrti na svetu, priznao je, u razgovoru za "Naše novine", da je bio blizu dolaska na ''Marakanu'' kada je na mestu predsednika bio Dragan Stojković Piksi.

- Piksi je moj drug. Istina je da je bilo nekih razgovora, međutim, do saradnje nije došlo jer se on odlučio za tada iskusnijeg trenera. Ali dosta se toga promenilo. I ja sam sazreo - rekao je Stoičkov, i dodao:

- Bilo bi dobro kada bi me se Džaja setio sada kada sam napravio nešto kao trener. Naravno, bio bih spreman za razgovor pogotovo sa čovekom kao što je Džajić. On zna kako se pravi dobar tim i uspešan klub. Nije mi poznato da li Zvezda traži novog trenera, ali mogu vam reći da često boravim u Beogradu i, ko zna, možda se u budućnosti otvori mogućnost da dođem u Zvezdu.

Bugarin je do sada u karijeri vodio nacionalni tim svoje zemlje (2004-2007), Seltu, Mamelodi Sandauns, Liteks i CSKA iz Sofije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA