SVI U ISTANBUL, SPREMA SE LUDNICA: Evo koliko koštaju karte za finale Eurobasketa! (VIDEO)

Zbog ispadanja Turske selekcije u ranoj fazi, karata ima na pretek

  • 35

Košarkaška reprezentacija Srbije imaće podršku velikog broja navijača koji su se uputili iz Srbije, ali i zemalja Evropske unije kako bi pratili finalnu utakmicu protiv Slovenije koja je na programu u nedelju od 20.30.

>>> Za nas Srbe iz Vukovara to je bila najvažnija trojka: Mačvan se uoči finala podsetio kako je počeo da trenira košarku (VIDEO)

>>> Brutalna poruka Saleta Đorđevića Slovencima pred finale: Mi se zovemo kako se zovemo, izlazimo sa našim oružjem, kome je drago, neka dođe u bitku (VIDEO)

>>> Preko noći se promenila kvota za finale Eurobasketa: Slovenci favoriti za zlato!

Neki su bili tu i za polufinale, gde su Orlovi imali veliku podršku protiv Rusije, koju je apostrofirao i selektor Aleksandar Đorđević.

Pojedini su došli kolima, neki avionima, a na blagajnama su kupili karte.

>>>Slovenac pitao Dragića zašto ne proslavlja uspeh na slovenačkom nego na srpskom jeziku: Ućutkao ga je odgovorom u 6 reči! (FOTO)

Foto: Telegraf/Motorola Z2 Play

Ulaznice za finale su 30 evra najjeftinija, dok su najskuplje karte 55 evra. Na sreću ima ih na blagajnama koliko hoćete jer ne igra turska reprezentacija, a hala prima 22.000 ljudi.

Na dosadašnjim mečevima nije bilo više od 10.000.

Za finale se ipak očekuje da bude velikog broja Slovenaca i Srba. Naš selektor je istakao i da se nada da bi u Istanbulu mogla da se nađe i velika zastava Srbije, koja bi mogla da prekrije čitavu tribinu.

Foto: Telegraf/Motorola Z2 Play

(Izveštači Telegrafa sa Eurobaksketa Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA