Mejveder je uzeo irsku zastavu iz publike, a to mu nije trebalo: Mekgregor istog momenta ustaje i udara na bolnu tačku boksera (VIDEO)

Promocija ''borbe veka'' nastavljena je u Torontu, gde je novih došlo do žestokih prozivki boksera i MMA borca

  • 1

Foto: AP/TanjugFoto: AP/Tanjug

Žustro je bilo na drugoj otvorenoj konferenciji za javnost Konora Megregora i Flojda Mejvedera u okviru promocije borbe veka, koja je zakazana za 26. avgust. Ovoga puta su bokser i MMA borac razmenili žestoke uvrede i ''teš tok'' u Torontu, a takođe viđene su i neke provokacije od strane obojice.

>>>  KADA SE PROBUDI POSLE NOKAUTA, BIĆE BOLJI ČOVEK: Brutalna vređanja Mejvedera i Mekgregora na prvom suočavanju (VIDEO)

Jedna od najvećih bila je kada je Flojd Mejveder, koga inače zovu ''Čovek novac'', stavio na sto ranac pun zelenih novčanica i prozivao Mekgregora da može samo da sanja njegovo bogatstvo (inače, Mejveder je sportista koji je najviše zaradio od svih sportista na planeti prema Forbsovoj listi).

Još žešće je bilo kada je dosad neporaženi bokser, koji u karijeri ima skor 49:0, uzeo iz publike zastavu Irske, odakle je Mekgregor. Nakon toga Mejveder je ogrnuo zastavu, a Mekgregor je odmah reagovao kada je ovaj udario na simbol njegove države.

Istog momenta je ustao i uzeo Mejvederov ranac i naterao ga da mu vrati zastavu.

Pogledajte kako je to izgledalo u Torontu, nakon čega su ponovo razmenjene brutalne uvrede:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA