≫ 

Fudbaler Zvezde nije išao u Kazahstan, a njegova devojka se skinula nasred mosta u Beogradu i pokazala savršenu guzu (FOTO)

Devojka Milana Senića imala interesantno fotografisanje u srpskoj prestonici

  • 4
Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaler Crvene zvezde Milan Senić bio u Kazahstanu, gde su crveno-beli ostali bez pobede u sudijskoj nadoknadi, ali nije ni imao priliku da se posebno pokaže pred navijačima, jer faktički za prvi tim nije ni igrao. Ipak, zato njegova devojka Ivon očigledno uživa u Beogradu.

>>>  Šta je trener Zvezde rekao o primljenom golu posle gluposti Anđelkovića u nadoknadi? (VIDEO)

Nemačka manekenka, koja je u vezi sa srpskim fudbalerom, koji je inače skoro čitavu karijeru i proveo u Nemačkoj, gde su se i upoznali, imala je interesantno fotografisanje nasred Starog savskog mosta u Beogradu, gde je bila seksi obučena, čime je u prvi plan istakla noge i guzu.

Pošto je fotografisanje obavljeno usred dana, nema sumnje da su prolaznici mogli da vide neobičan prizor, pa i da uživaju u pogledu ukoliko su se našli tamo u tom trenutku.

Foto: Instagram.com/_yvonnem_

Nema sumnje da navijači Zvezde željno iščekuju da vide na terenu fudbalera, koga je Zvezdan Terzić najavio kao igrača koji podseća na Kristijana Ronalda svojom tehnikom i stilom igre, ali takođe će s nestrpljenjem želeti da vide i njegovu devojku na tribinama.

Pogledajte još neke njene fotografije:

Printskrin: Instagram
Foto: Instagram.com/_yvonnem_
Foto: Instagram.com/_yvonnem_
Foto: Instagram.com/_yvonnem_
Foto: Instagram.com/_yvonnem_
Foto: Instagram.com/_yvonnem_

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA