≫ 

Konor Mekgregor vs Vladimir Putin?! Ortak UFC šampiona obučavao telohranitelje ruskog predsednika u Kremlju, a onda je dobio interesantno pitanje (VIDEO)

Drug i sparing partner najpopularnijeg UFC borca boravio je u Kremlju, gde je obučavao specijalne snage i telohranitelje Vladimira Putina, a posle jednog pitanja možda se nekome rodi i interesantna ideja

  • 1

Član tima najpopularnijeg UFC borca, Konora Mekgregora, Artem Lobov, bio je gost Kremlja, gde je održao seminar za pripadnike Ruske federativne službe, koja je zadužena za zaštitu najviših državnih zvaničnika, uključujući i predsednika Vladimira Putina.

Lobov je i sam UFC borac koji nastupa pod zastavom Irske, ali ima rusko poreklo, koje ponovno nosi u zvaničnom nadimku ''Ruski čekić''.

Trenutno Lobov ima skor od 13 pobeda i 14 poraza, a poznat je i cenjen u MMA svetu zbog svog stila borbi, u kojima nikada nije spreman da preda i odustane, čak i kada je u bezizlaznoj situaciji.

On je poznat i po bliskoj saradnji sa najvećom zvezdom UFC-a, Konorom Mekgregorom, sa kojim sparinguje godinama unazad, čak i kada Mekgregor nije bio toliko poznat i popularan.

Lobov često boravi u Moskvi, gde sarađuje sa ruskom MMA promocijom Fight Nights Global, za koju često komentariše borbe, ali je najnovija poseta imala drugu svrhu - obuku ljudi zaduženih za zaštitu Vladimira Putina.

Printskrin: Youtube/RT Sport
Printskrin: Youtube/RT Sport

- Čast mi je što sam pozvan u Kremlj. To je bio moj san od kad sam bio dete. Nisam ni samnjao da mogu da budem pozvan da obučavam specijalne snage. Bio sam uzbuđen i uživao sam u svakoj sekundi.

- Momci su dobro obučeni. Nisu samo regularni tipovi, već obučeni profesionalci. Uvek uživam u tome, mnogo više kada obučavam ljude koji razumeju šta je prava borba - opisao je svoj boravak u Kremlju Lobov.

Raša Tudej je radila intervju sa njim i upitan je da li bi se članovi specijalnih snaga snašli kao profesionalni MMA borci.

- Apsolutno. Glavna stvar u borbi nije samo veština. Veštine se mogu naučiti. To je srce! Ovi momci su spremni da daju život za svoju zemlju. Tako da bi bili sjajni borci, bez sumnje.

Foto: AP/Tanjug

Upitan je i o Konoru Mekgregoru, da li bi ruski borac Habib Nurmagomedov mogao da mu preotme pojas ukoliko dođe do njihove borbe.

- Svi žele pojas, ali postoji samo jedan način da ga dobijete - morate da se borite protiv Konora i da ga pobedite. To nije lak zadatak. Ne vidim da će uskoro da izgubi taj pojas - jasan je Lobov.

Za kraj, usledilo je i najzanimljivije pitanje za Lobova, da li bi bi se Mekgregor borio protiv Vladimira Putina i ko bi pobedio?

- Konor protiv Vladimira Putina? To je teško, znate i sami. Nisam siguran kako bi to bilo i ko bi pobedio - zaključio je Artem Lobov.

Poznato je da je Mekgregor čovek koji voli spektakl, što smo videli i u borbi protiv Flojda Mejvedera, koja je oborila sve rekorde gledanosti i zarade.

Ipak, i ona bi mogla da bude nadmašena ukoliko bi došlo do borbe protiv Vladimira Putina, u bilo kakvom obliku. Nedavno je izjavio da bi voleo da se bori u Rusiji zbog svojih fanova, gde ima veliku popularnost.

Zna se i da je Putin veliki ljubitelj sporta, naročito borilačkih veština i da je ekspert za džudo, u kojem ima crni pojas.

Neki vid borbe između njih, pa makar i samo u sklopu humanitarne akcije, bila bi definitivno borba veka i spektakl kakav bi bilo ko teško ponovio.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДР

    22. decembar 2017 | 21:39

    Ало, не лупајте, човек има 65 година!Које су му шансе против профи тридесетогодишњака?Мени би више одговарао меч Макгрегор-Трамп, али под условом да му Конор ни по коју цену не дира косу!!!То је реалнија опција!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA