≫ 

Suma, konačno, u Partizanu: Crno-beli dobili najveće pojačanje! (FOTO)

Ofanzivac iz Gvineje potpisao na tri godine sa srpskim prvakom

  • 70

Najveća letnja srpska transfer "sapunica" je završena.

Sejduba Suma je novi igrač srpskog prvaka Partizana sa kojim je u ponedeljak (po datumu na ugovoru) potpisao trogodišnji ugovor i biće na raspolaganju treneru Miroslavu Đukiću za dvomeč sa Olimpijakosom u 3. kolu Lige šampiona, naravno ako crno-beli "odbrane" 2:0 protiv Budućnosti.

>>> NAPADAČ POTVRDIO: Zvezda je veliki klub, ali ja sam odabrao Partizan!

Tako je, na sreću po crno-bele, konačno završena saga oko transfera Sume u Humsku koja je trajala bezmalo mesec dana i otegla se zbog visine obeštećenja koje je zahtevao sada već njegov bivši klub Slovan.

Dva kluba su na kraju postigla dogovor da Partizan plati Sumu (od) milion evra i 20 posto od naredne prodaje, mada pojedine informacije govore da je klub iz Humske izdvojio rekordnih 1.650.000 evra za ovog igrača! 

Zanimljiv je "tajming" Partizana i igrača da saopšte vest - na dan revanša protiv Budućnosti u Podgorici, iako je bilo nagoveštaja da bi posao mogao da bude gotov mnogo ranije. U Humskoj su, izgleda, želeli da obraduju navijače sa dve sjajne vesti u jednom danu - novim pojačanjem i plasmanom u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Suma sumarum, novi igrač Partizana stiže sa etiketom velikog pojašanja i epitetom jednog od najboljih igrača i strelaca slovačkog prvenstva minule sezone.

U Slovanu je proveo četiri sezone, s tim što je jednu proveo na pozajmici u klubu iz Kuvajta, Kadsi.

Može da igra na skoro svim pozicijama u veznom redu, ali najviše pruža odmah na mestu iza napadača.

Suma je treće pojačanje Partizana ovog leta, posle Danila Pantića i Nemanje Miletića.

Foto: printscreen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA