≫ 

Šokantne tvrdnje Vučelića: Zvezda je za Sumu nudila dva miliona evra, ne bi me čudilo da krene po Leonarda!

- Očigledno imaju novca, za razliku od nas - rekao je predsednik Partizana

  • 31

Fudbaler iz Gvineje Sejduba Suma posle prave sapunice potpisao je za Partizan i postao najskuplji igrač u istoriji kluba.

Dosadašanji vezista Slovana iz Bratislave potpisao je trogodišnji ugovor, a crno-beli će platiti obeštećenje od 1.650.000 evra.

Suma u sredu stiže u Beograd i biće veliko pojačanje crno-belih u napadu na Ligu šampiona.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić prokomentarisao je navodno interesovanje Crvene zvezde za vezistu.

Prvi čovek srpskog šampiona tvrdi da je Zvezda za njega nudila dva miliona evra?!

Foto: Marko Todorović

- Transfer Sume u Partizan je i dalje neizvestan, pošto je Zvezda poslala Slovanu ponudu tešku dva miliona evra. Možda će uskoro da pošalju neku novu, ludačku. Ne znam hoće li se iz Ljutice Bogdana zaustaviti na dva i po ili tri miliona evra - rekao je Vučelić "Informeru" pa dodao:

- Ovo što Zvezda radi je suludo. Nude mu platu od milion evra, pokušavaju da ga dovedu na sve načine. Očigledno imaju novca, za razliku od nas. Mi smo se sa Slovanom dogovorili oko transfera, a kako će se situacija dalje odvijati, stvarno ne znam.

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je kratko po ovom pitanju poručio:

- Nemam komentar.

U utorak se na navijačkom portalu "redstarbelgrade.info" pojavila informacija da je Zvezda poslala ponudu za Leonarda u vrednosti od dva i po miliona evra.

- To je već spin. To ne dolazi u obzir. Ustvari, kad malo bolje razmislim, vrlo je moguće da sad i to rade. Samo, ima nešto što se u uređenim zemljama zove finansijski fer-plej. Ovo je zemlja bez fer-pleja. Ali ako u Srbiji imamo klubove koji imaju desetine miliona evra na raspolaganju da se mere sa Mančester Sitijem, Junajtedom, Realom, Barselonom, meni je drago zbog toga. Kao Srbinu mi je drago - rekao je Vučelić "Alou".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA