Junajted srušio Real posle sedam promašenih penala (VIDEO)

Viđena su samo tri gola u penal seriji ova dva tima, a Đavoli su slavili rezultatom 2:1

  • 1

Evropski šampion je na kolenima! Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Real u Iternacionalnom Kupu šampiona, samo dve nedelje pre njihovog zvaničnog meča u okviru Superkupa Evrope.

Junajted je slavio posle boljih izvođenja penala (2:1), dok je posle 90 minuta bilo 1:1.

Propozicije takmičenja nalažu d ase ne ide u produžetke i da pobednička ekipa dobija dva boda za trijumf na penale. S druge strane, Real se zadovoljio jednim bodom.

Žoze Murinjo je na teren izveo rezervni sastav sa samo dvojicom igrača koji su počeli nedavni meč protiv Mančester Sitija. Bili su to Rašford i Lingard, a upravo je ovaj poslednji doveo Junajted u vođstvo u finišu prvog poluvremena.

Foto: AP/Tanjug

Izjednačio je Kasemiro sa bele tačke u drugom delu, da bi zatim viđeno čak sedam promašenih penala. De Hea je odbranio Oskaru i Kovačiću u ovodne dve serije, gde su promašivali i Marsijal i Mektominej s druge strane.

Zatim su Mkitarijan i Kuzada napokon zatresli mrežu (1:1), ali su Lindelof i Hernandez potom promašili. Blind je u 5. seriji pogodio za 2:1 Junajteda, dok je Kasemiro u odlučujućem pogodio prečku.

Đavoli u narednom meču u okviru Internacionalnog Kupa šampiona igraju protiv Barselone.

Vredi pomenuti i to da je Real meč počeo u najjačem sastavu: Navas, Karvahal, Varan, Marselo, Naćo, Isko, Kros, Modrić, Bejl, Benzema, Vaskez, da bi Zinedin Zidan u nastavku promešao karte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA