Tuča Leonarda i Ilieva ili razgovor pun emocija?

Šta se to događalo u Zemunelu?

  • 15
FK Partizan, pocetak priprema za sezonu 2017 - 2018, Ivica Ilijev i Miroslav Đukić Foto: Marko Todorović

Fizički sukob u Partizanu - u glavnim ulogama Leonardo i Ivica Iliev?

Upravo to je jedna od poslednjih vesti koje dolaze iz tabora srpskog šampiona, neposredno pred prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa.

Brazilac je navodno ušao u klinč sa sportskim direktorom koji mu je odgurnuo glavu, posle žestoke svađe u Zemunelu.

Razlog leži u tome što je Leonardo odbio da trenira dan pre meča sa Mačvom, te se otuda i nije našao u protokolu. To se nije svidelo Ilievu koji je navodno ''pukao.''

- Leonardo i ja smo imali jedan razgovor pun emocija, i sa moje i sa njegove strane. Emotivni smo i jedan i drugi. Mi smo takve razgovore imali u više navrata i daleko od toga da je došlo do sukoba. Možda je nekom izgledalo da je to sukob zato što se spominje Leonardov odlazak. To je neko čuo šta smo pričali u kancelariji. Taman posla da je došlo do fizičkog sukoba - rekao je Iliev za Informer.

Foto: Telegraf

Uprkos svemu, Leonardo će biti u konkurenciji za meč sa Olimpijakosom u utorak. Čak je i trenirao u nedelju.

- Normalno da želim da igram. Razgovaraću sa trenerom, verujem da će sve biti u redu - rekao je Brazilac za Sportski žurnal.

Problem sa Leonardom je svakako taj što on želi da napusti Partizan. Čelnici kluba su mu, navodno, rekli da može da ide tek krajem avgusta, dok Brazilac već početkom pomenutog meseca hoće da je u Emiratima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA