Grobari zasuli igrače Olimpijakosa svim i svačim kod tunela, a onda je Saša Ilić pokazao zašto je živa legenda Partizana (VIDEO)

Kapiten crno-belih pokušao je da ublaži moguće sakncije po klub i da preduhitri delegata UEFA

  • 8

Navijačima Partizana teško je pao poraz od Olimpijakosa u Beogradu od 3:1 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ne samo da su im šanse za dalji plasman ostale samo u teoriji, već ih je savladao i omražen tim, koji je u bratskim odnosima sa Crvenom zvezdom, njihovim večitim rivalom.

>>> Pamtite li dobro sve? Sve što bilo je sinoć u Humskoj

Iz besa su na kraju zasuli goste kod tunela na kraju meča svim i svačim. Pravi arsenal sitnih predmeta poleteo je ka izlazu, a igrači Olimpijakosa i stručni štab su trčeći uz pokrivene glave pobegli u tunel.

Nakon toga na travi je ostao veliki broj upaljača i drugih sitnih predmeta. Poznato je da je UEFA rigorozna kod ovakvih situacija i strogo kažnjava klubove. Delegat Evropske kuće fudbala je bio podno južne tribine i zapisivao je sve što je video.

Foto: Telegraf

>>> Ovo je jedini Delija koji je primećen u Humskoj: Svi Grobari se zaleteli na njega, jedva je izvukao živu glavu! (VIDEO)

>> TUČA IGRAČA KOD TUNELA: Grobari pogodili flašom igrača Olimpijakosa u testise, on im uzvratio, a onda je nastao haos! (VIDEO) (FOTO)

>>> Neko je u masi rekao "Evo ih Cigani", a onda je nastala opšta tenzija među Grobarima: Umalo da se pokače međusobno (VIDEO)

Zato je na scenu stupio Saša Ilić, koji je kod izlaska tunela počeo da skuplja sve upaljače i sitne predmete kojima su Grobari zasuli igrače Olimpijakosa.

Pokupio je nekoliko njih, a u tome mu je pomogao i Nemanja Stevanović, pa je delegat UEFA, ukoliko to ranije nije video, imao nešto čistiju situaciju na terenu i znatno manje predmeta kojima su gađani gosti.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA