≫ 

Zbog srpskog fudbala se nadam da će se Partizan kvalifikovati za Ligu Evrope: Marko Marin gasi nadu crno-belima za podvig u Pireju! (VIDEO)

Fudbaler Olimpijakosa nije saglasan je da je njegova ekipa iskoristila sve greške crno-belih u Humskoj

  • 11
Foto: A. Nalbantjan

Fudbaler Olimpijakosa Marko Marin bio je jedan od najboljih na terenu stadiona Partizana, gde je njegova ekipa savladala crno-bele 3:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nekadašnji nemački reprezentativac naših korena asistirao je pri prvom golu.

- Mnogo važan rezultat. Sa 3:1 vraćamo se super. Sad kod kuće imamo utakmicu, mislim malo laganiju. I mi smo prezadovoljni - rekao je Marin posle meča.

>>> Zaleteo se ka Grobarima sa stisnutim pesnicama: Zbog ovog gesta je Marko Marin razbesneo navijače Partizana (VIDEO)

Nije saglasan je da je njegova ekipa iskoristila sve greške Partizana.

 
Jos jedna pobedaaa .... 🔴⚪️🔴⚪️A post shared by Marko Marin (@markomarin11) on

- Da smo sve iskoristili bilo bi pet, šest, sedam... ali dobro smo počeli, sa ranim golom. U prvom minutu smo imali veliku šansu, ali ok, mnogo smo zadovoljni. Nakon 1:1 u prvom poluvremenu  imali smo pet do deset minuta da smo "plivali", ali onda smo se u drugom poluvremenu vratili u igru i suvereno igrali na kraju - rekao je igrač grčkog tima.

Marin priznaje da su crno-beli u finišu prvog poluvrmena bili dominantniji.

>>> Srbi iz Olimpijakosa se javili iz svlačionice uz reči pesme Delija! (FOTO) (VIDEO)

- Jeste, nametnuli su veliki pritisak u zadnjih deset minuta, i bilo je teško da izađemo iz tog pritiska. Nama je prva zvanićna utakmica, i vidi se da i tu nešto fali, ali važnije je da smo se vratili u igru. Partizan je jaka ekipa, i pokazali su to, iako na kraju rezultat 3:1 nije dobar za njih. Ja se nadam za srpski fudbal da će se kvalifikovati za Ligu Evrope.

O atmosferi na stadionu i bačenoj petardi dok je izvodio korner...

- Atmosfera je super bila. Ok, ništa negativno, sve ok. Jeste, uplašila me petarda, nisam je očekivao. Ali ok, to je normalno...

Marin vrlo iskreno kaže da Partizan nema šanse u revanšu, koji se za nedelju dana igra na "Karaiskakiju".

- Ma ja ne verujem da imaju šanse. Igramo kod kuće, imamo još sedam dana treninga, bićemo fizički spremni, dva-tri igrača treba da se vrate, teško da Partizan ima šanse - objasnio je Marin, i pohvalio pojedine igrače crno-belih.

- Oni imaju dobre igrače u ofanzivi. Tavamba je mnogo jak i važan mislim za ekipu, i ovi dribleri oko njega su dobri. Danila (Pantića) znam iz Čelsija, nadam se da će on malo više igrati - zaključio je Marko Marin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA