Suma srećan zbog prvog gola: Otprilike zna kad će biti potpuno spreman (VIDEO)

Gvinejac je protiv Javora dao prvi gol u crno-belom dresu

  • 10

Iako je i dalje nespreman za zahteve zbog kojih je doveden u Partizan, Sejduba Suma je uspeo da upiše svoj prvi gol u crno-belom dresu.

Gvinejac je postigao drugi gol na utakmici sa Javorom, u 85. minutu. Samo četiri mintua kasnije su gosti iz Ivanjice postigli gol i smanjili pobedu crno-belih na 2:1.

- Uvek je dobro kada postigneš prvi gol, to daje samopouzdanje da tresete mreže svake nedelje. Bio sam vrlo uzbuđen kad sam izašao na teren, čekao sam svoju priliku da uđem u da uradim nešto - rekao je Suma.

- Nisam još srećan u dobroj formi, ali nadam se da ću moći da se vratim. Radim na tome još. Ovo mi je druga utakmica i radim naporno da bih se što pre vratio. Mislim da ću biti spreman do početka grupne faze evrotakmičenja - rekao je Suma novinarima posle utakmice.

Sledi revanš sa Olimpijakosom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Videćemo koliko dugo mogu da igram, ali mislim da mogu da igram duže, jer svakog dana radim na tome - uvervao je Sejduba Suma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA