≫ 

TRANSFERI I TRAČEVI ZA 2. AVGUST: Nejmarmanija zasenila Kostin dolazak u Seriju A, Monako za siću doveo Mbapeovog naslednika (FOTO)

Izdvojili smo najvažnije događaje na fudbalskoj pijaci za sredu

  • 3

Avgust je svakako najzanimljiviji period prelaznog roka, i kako ovaj mesec bude odmicao, videćemo sve zanimljivije potpise.

TRANSFERI KOJI SU OBELEŽILI DAN

Vest prelaznog roka (za sada) je prelazak Nejmara u Pari Sen Žermen, i o tome se već sve zna. Priču zatvaramo time kako će Brazilac zarađivati novac na "Parku prinčeva":

Godišnje: 30,992,000 funti

Mesečno: 2,384,000 funti

Nedeljno: 596,000

Dnevno: 85,142 funti

Po satu: 3,547 funti.

- Mario Pašalić nastavlja karijeru u Spartaku iz Moskve. Nedavno je potposao novi četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem, ali 22-godišnji vezista će igrati na pozajmici u Rusiji. U Čelsi je stigao 2014. godine iz Hajduka.

- Hesus Navas je novi fudbaler Sevilje - 31-godišnji krilni fudbaler i reprezentativac Španije, 2013. je otišao iz Sevilje u Siti za 20 miliona evra. Sevilja bi trebalo da se pojača i na poziciji štopera, pošto je danski fudbaler Simon Kjer prošao lekarske preglede.

- Zvanično je Fil Jagjelka produžio ugovor sa Evertonom na još dve godine.

- Monako je doveo pojačanje iz Rena, Adama Dijakabiju, i to za deset miliona evra. Ugovor je potpisan na pet godina, a mediji su ga okarakterisali naslednikom Klijana Mbapea.

TRAČEVI KOJI SU OBELEŽILI DAN

- Engleski mediji prenose da je Dijego Kosta veoma blizu da ove naredne sezone pojača Milan, koji želi da bogat prelazni rok završi dovođenjem još jednog velikog imena. Ponuda Čelsiju je više od 50 miliona evra. Menadžer "plavaca" Antonio Konte potvrdio da se Španac neće vraćati na "Stamford bridž".

- Posle dve godine, za Karlosa Baku više nema mesta u Milanu. Kolumbijac navodno želi da se vrati u Sevilju, ali je pos svemu sudeći bliži Valeniji, koja je kontaktirala sa upravom na "San Siru" i poslala ponudu za jednogodišnju pozajmicu sa opcijom otkupa ugovora za napadača. Ponuda je tri miliona evra, uz porencijalnih 20 miliona za otkup. Valensija će navodno krenuti po Baku ozbiljnije ako proda Alvara Negreda.

- Saga sa Ivanom Perišićem se nastavlja, a italijanski mediji prenose da je hrvatski reprezentativac doneo odluku da ostane u Interu.

- Štampa u Italiji navodi Inter želi da proda Antonija Kandrevu, a prvi u red je stao Antonio Kandreva. Iz Londona je stigla ponuda od 25 miliona evra, a menadžer Konte je još tokom angažmana u Juventusu hteo dovede krilnog igrača.

- Bosansko-hercegovački fudbaler Nermin Crnkić nije prošao probu u Kajzerslauternu. On ne želi više da igra za Sarajevo pa će nastaviti dalje da traži angažman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA