≫ 

Nejmar stigao na Park Prinčeva: Gladan sam fudbala, novac nije motivacija!

Brazilac je odmah izašao pred medije i obrazložio svoju odluku

  • 11

Pariz je na nogama, Nejmar je stigao na Park Prinčeva. Odmah po sletanju u Pariz brazilski fudbaler je došao na konferenciju za medije.

>>> Nezapamćena navala u prodavnicama zbog Nejmara: Pari Sen Žermen se već "ubija" od para od prodaje njegovih dresova, dok ga u Barseloni pale! (VIDEO)

>>> Nejmar potpisao najveći ugovor u istoriji fudbala u izdanju za plažu?! (FOTO)

Jedno od pitanja je da li je sukob sa Mesijem uslovio da ode u PSŽ.

- Suprotno je od toga. Nemamo nikakav sukob, pa jedna od mojih želja po dolasku u Barselonu je baš da igram pored Mesija. Zato sam bio nervozan i pod pritiskom što sam trenirao sa mojim idolom - rekao je Nejmar

Novinari su odmah pitali Nejmara o tome da mnogi misle da je samo zbog para došao u PSŽ

- Šta da kažem ljudima koji nemaju pojma o mom privatnom životu. Nikada nisam bio motivisan novcem. Ono o čemu razmišljam je moja lična sreća i zadovoljstvo. Da sam razmišljao samo o novcu, bio bih negde drugde. Nisam uradio ništa loše, tužan sam zbog činjenice da navijači misle tako. Nadam se da su oni u manjini. Ako igrač hoće da ode iz kluba, treba da bude slobodan d aide. - rekao je Nejmar.

Printskrin: Facebook/Pari saint Germain

Usledilo je pitanje da li je trenirao protklih dana i da li je spreman.

- Gladan sam fudbala. Uvek želoim da igram, i spreman sam da igram u subotu protiv  Amijena. Imam mogo prijatelja i respektujem sve u Barseloni, naročito navijače, i bio sam veoma srećan četiri godine. Nisam tužan, zapravo suprotno, veoma sam srećan. Završio sam poglavlje tamo, osvojio trofeje i pomogao timu na najbolji način. Ne možete usrećiti sve - rekao je Nejmar

Na pitanje ko ga je nagovorio da dođet u PSŽ, Nejmar je izbegao odgovor

- Bila je to jedna od najtežih odluka. Bio sam u fenomenalnom klubu Barseloni. Imam prijatelje tamo i nije bilo lako napustiti sve to. Bili su to veoma napeti momenti. Morao sam da razmislim, pa ponovo da razmislim šta ja želim da radim dalje u životu. Stvari se brzo dešavaju u fudbalu - rekao je Brazilac.

Predsednika kluba je potvrdio da je PSŽ taj koji će platiti obeštećenje Barseloni, a ne sam igrač kako su pisali neki mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA