TRANSFERI: Peđa Mijatović otima igrača Borusije, Miha na raskrsnici, a Barsi stiže pojačanje iz PSŽ!

Nema odmora ni tokom vikenda kada se sklapa tim

  • 1

Nisu dobro profitirali samo veliki klubovi, bilo je poslova i za neke ekipe koje su iz senke došle do velikog rezultata, pa to sada naplaćuju.

TRANSFERI KOJI SU OBELEŽILI 6. AVGUST

- Osijek je profitirao na skalpu PSV-a u Evropi. Zato je u Ajaks za milion i po otišao Mateo Barač, 25-godišnji

- Inter se ohrabrio i doveo Emrea Mora iz Borusije Dortmund, a Nemci čekaju 15 miliona evra, bonusi će im potencijalno doneti još pet miliona.

- Vesli Snajder je našao novo odredište - Nicu! Legendarni plejmejker je raskinuo ugovor sa Galatasarajem, možda nije u najboljim danima, ali će njegovo iskustvo biti od neprocenjivog značaja.

- Navijači Seltika pamte Jorgosa Samarasa, koji će kao veteran sada igrati za Samsun u Turskoj. Po običaju, doček je napravljen već na aerodromu.

- Antonio Konte je zapravo ogorčen zbog odlaska Nemanje Matića - poslao je jasnu poruku upravi.

- Everton dovodi Gilfija Sigurdsona iz Svonsija, što je potvrdio trener Ronald Kuman. Preostali su detalji jer je Everton spreman da izdvoji 50 miliona funti, dok je Lesterova ponuda od 40 miliona glatko odbijena.

TRAČEVI KOJI SU OBELEŽILI 6. AVGUST

- Julijan Draksler već je faktički viđen na Kamp Nou! Igrač PSŽ-a bi mogao u Barselonu kao mala uteha za odlazak Nejmara. Već se spekulisalo da li će Di Marija, Rabio ili Verati u Barsu, ali je menadžer Drakslera, Rožer Vitman, viđen na aerodromu u Barseloni.

- Lester i dalje tvrdoglavo odbija ponude za Rijada Mareza, Roma je očajna. Ovaj put, nije bila dopadljiva suma od 35 miliona evra, pa se čekaju novi potezi.

- Siniša Mihajlović je u velikoj dilemi, želi Džona Guidetija iz Selte, ali Španci traže 15 miliona evra. Bikovi će pokušati to da spuste kako bi ispunili zahtev bivšeg selektora Srbije.

- U komšiluku, Juventus sve više razmišlja o defanzivnom pojačanju, odlazak Bonućija je preveliki udarac. Na spisku  želja su Ezekijel Garaj i i Žoao Kanselo iz Valensije, za koje u paketu Španci traže 50 miliona evra.

- Lacio neće zadržati Baldea, to je odavno jasno, ali je problem što ovaj igrač insistira na transferu u Juventus. Stara Dama ima drugačije planove, a najboljem raspletu nadaju se Milan, Inter, Napoli i Monako.

- U Mančester junajtedu i Čelsiju tinja želja za Serhiom Robertom iz Barselone. Njegova otkupna klauzula je 40 miliona evra, pa preostaje da se vidi hoće li iko pokrenuti okidač.

- Osman Dembele je na vrhu lista želja Reala, a Predrag Mijatović je veza za transfer. Razlog je dobra veza sa agentom Dembelea, čija je cena oko 100 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA