Nisi me ti povredio: Drinčić otkrio šta mu je fudbaler Zvezde rekao posle meča! (FOTO)

Fudbaler Čukaričkog je objasnio da se odmah posle meča izvinio fudbaleru Zvezde zbog grubog starta

  • 44

Fudbaler Čukaričkog Nikola Drinčić koji je imao duel sa fudbalerom Zvezde Brankom Jovičićem, posle koga je ovaj igrač zadobio povredu oglasio se i istakao da je sve bilo u žaru borbe i da nije bilo nikakve namere.

>>> DRINČIĆU PRETE SMRĆU ZBOG POVREDE JOVIČIĆA: Delije u žestokom napadu na bivšeg igrača Partizana

- Ja se borim za sebe kao i svako drugi, borim se da moj klub pobedi kao i drugi. U tome uvek ima startova i ja sam lomio nogu i sam. To je sve zar borbe i želja za pobedom.

- Posle utakmice kada sam čuo da je Jovičić povređen nazvao sam ga da mu se izvinim, jer nije bilo namere, već u žaru borbe - rekao je Drinčić i istakao:

- On mi je rekao da ga nisam ja povredio već se povredio prilikom nekog drugog starta. Za svoj klub za koji igram, za sebe i drugove uvek ću dati i više od maksimuma jer tako igram - rekao je Drinčić za instagram stranicu svog kluba

 
Nas fudbaler Nikola Drincic vezano za povredu fudbalera Zvezde Jovicica rekao je sledece: "Ja se borim za sebe kao i svako drugi, borim se da moj klub pobedi kao i drugi. U tome uvek ima startova i ja sam lomio nogu i sam. To je sve zar borbe i zelja za pobedom. Posle utakmice kada sam cuo da je Jovicic povredjen nazvao sam ga da mu se izvinim jer nije bilo namere, vec u zaru borbe.. On mi je rekao da ga nisam ja povredio vec se povredio prilikom nekog drugog starta. Za svoj klub za koji igram, za sebe i drugove uvek cu dati i vise od maksimuma jer tako igram". Cukaricki koristi i ovu priliku da pozeli Jovicicu brz oporavak i da se vrati jaci na teren. #fkcukaricki #fudbal #football #utakmica #footballer #footballplayer #utakmica #superligasrbije @crvenazvezdafkA post shared by FK Cukaricki (@fkcukaricki) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA