≫ 

Drinčić ne spava mirno: Prijavio policiji pretnje navijača Zvezde

Vezni igrač Čukaričkog nema mira posle utakmice sa Zvezdom

  • 23

Fudbaler Čukaričkog Nikola Drinčić prolazi kroz pakao.

Nepoznati ljudi, pretpostavka je da su u pitanju navijači Zvezde, prete mu smrću pa je igrač Čukaričkog morao da se obrati policiji za pomoć, prenosi Sportski žurnal.

>>> Nisi me ti povredio: Drinčić otkrio šta mu je fudbaler Zvezde rekao posle meča! (FOTO)

Strašno...

Drinčić se našao na udaru navijača našeg najtrofejnijeg kluba jer je neopreznim startom povredio fudbalera Zvezde Branka Jovičića i poslao ga na dužu pauzu.

Razumljiv je bes navijača Zvezde, ali pretnje...

Naravno, otežavajuća okolnost po Drinčića je činjenica da se radi o bivšem igraču Partizana pa su se pojavile razne teorije o motivima oštrog starta, o kojima ne vredi trošiti reči.

Drinčić se posle utakmice izvinio Jovičiću koji mu je čak rekao da je povredu zaradio i pre starta.

Ipak, ima i onih koji znaju bolje i od samih aktera ovog događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TEGI DEBELA STRIPTIZETA

    8. avgust 2017 | 22:52

    Ako si faca da momku namerno polomis nogu i ugrozis karijeru budi faca pa ako te neko saceka negde uzvrati,ali vidi se da si mali mis evo ja ti dajem moj broj da se ja i ti malo oprobamo...

  • Voip

    8. avgust 2017 | 21:43

    Svi su videli da je išo da ga zvekne i to onako muški, sreća pa je promašio onim otvorenim đonom u visini kolena. Nebitno da li je Jovičić povređen u tom duelu, verovatno jeste ali se neke povrede ne osete momentalno. I kasnije je imo neke nerazumne startove tako da treba neko pošteno da ga "isprepada" jer je zaslužio.

  • PERA POŠTAR

    8. avgust 2017 | 23:42

    Drinčić jed igrao preostro faul nad Jovičićem je čist crveni karton a on nije dobio ni žuti . Čovek video nema nikakvi sankcija od strane sudije pa nastavio da grubo i provokarivno startuje u duelima.E sad to nije razlog da se čoveku preti al bi disciinski organi FSS trbalu da ga drastičo kazne za onakve fauliove i za primer drugima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA