Navijači Barse će totalno poludeti: Odbijena nova astronomska ponuda za Dembelea!

Borusija ne odustaje od cene koju je ''zacepila'' za svog najboljeg igrača

  • 0

Barselona je u paničnoj potrazi za Nejmarovom zamenom, ali po svemu sudeći dva prva pika teško da će dobiti. U pitanju su Filip Kutinjo iz Liverpula i Osman Dembele iz Borusije Dortmund. Prve ponude od 125 miliona evra za Kutinja i 100 miliona evra za Dembelea, glatko su odbijene. Međutim, Barsa i dalje ne odustaje...

>>> Barselona poslušala Ćavija i dovodi vezistu za 40 miliona!

Usledila je nova ponuda za Dembelea, povećana za 30 miliona evra, ali je i ovu od 130 miliona evra Borusija glatko odbila. Nemački Skaj prenosi da Dortmund ne želi da odustane od određene cene od 150 miliona evra, koliko je ranije odredio za svog krilnog napadača.

Barselona ima manje od nedelju dana da donese odluku o konačnoj ponudi ukoliko želi da dovede sjajnog francuskog fudbalera.

Navodno je Barselona odustala od Liverpulovog plejmejkera Kutinja, nakon što su sa Enfilda odbijene tri ponude za Brazilca, te će navodno do kraja prelaznog roka ponovo da krenu svim silama na dovođenje Dembelea, koga smatraju pravom zamenom za Nejmara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA