≫ 

Da li su ovo STARTNIH 11 ZVEZDE I PARTIZANA za večerašnje mečeve protiv Krasnodara i Videotona?

Večiti, srećno!

  • 42

Partizan od 20.00 časova, Crvena zvezda sat vremena kasnije, biju bitku za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Sa kojih stratnih 11 to znaju samo Miroslav Đukić i Vladan Milojević, međutim sudeći prema trenutnoj situaciji naziru se prve postave večitih rivala.

>>> ZVEZDO, MOŽEŠ TI TO: U grotlu Marakane padali su i veći od Krasnodara, ali ne sme se zaboraviti Ekeren kao opomena!

>>> Video - u kvaru, ton - u kvaru, Partizan - ide!

Strateg Partizana će za duel sa Videotonom najverovatnije promeniti samo jednog igrača. Umesto Milana Radina, koji je odradio sjajan posao u Beogradu, vraća se Everton.

Brazilac je bio povređen, ali njegovo iskustvo i borbenost će i te kako trebati crno-belima na Pončo Areni.

Foto: Marko Todorović

Mesto na golu je zacementirano za Vladimira Stojkovića, kao i zadnja linija odbrane: Vulićević, Miletić, Ostojić, Miletić. Pored Evertona, mesto će zauzeti Jevtović. Ispred njih će igrati Suma, Janković i Tavamba, a najistureniji biće Đurđević.

Đukićeva jedina dilema mogla bi da bude ta leva strana napada. Jeste da je Suma tu skoro siguran, ali posle kritika koje su upućene na njegov račun ne bi čudilo da se u startnih 11 nađe Danilo Pantić. Ipak, prednost dajemo krilu iz Gvineje.

POSTAVA PARTIZANA: Stojković - Vulićević, Miletić, Ostojić, Miletić - Everton, Jevtović - Suma, Janković - Tavamba - Đurđević.

Foto: FK Crvena zvezda

Što se tiče Crvene zvezde, Milojević ima problema da sklopi kockice. Milan Rodić je povređen, Demijen Le Talek suspendovan, dok su svi ostali u stroju.

- Rodić i jeste i nije spreman. Svi igrači su u trenažnom procesu, videćemo do pred samu utakmicu ko će moći u četvrtak na teren - rekao je Milojević na konferenciji.

Trener crveno-belih je istakoa da je ponekad potrebno stisnuti zube, tako da se u startnih 11, na poziciji levog beka, očekuje Rodić.

Mesto među stativama je rezervisano za Borjana, a pored Rodića odbranu će činiti Savić i njaverovatnije Frimpong. Zvezdi je potreban brz štoper protiv Krasnodara što se najbolje videlo u prvoj utakmici.

Mesto Jovičića, sada i Le Taleka, zauzeće Marko Gobeljić. Veliki ispit zua momka koji je stigao iz napretka, ali koji isto toliko ''diše za Zvezdu.'' Poznato je da je oduvek bio veliki navijač crveno-belih i mogao bi večeras da bude dobitni faktor.

Foto: FK Crvena zvezda

Društvo u vezi će mu praviti Donald i Kanga, dok će Srnić i Radonjić dejstvovati po krilima. Utakmica protiv Krasnodara je moža pravo vreme da Radonjić konačno pokaže klasu.

- Nadam se da ću sada kada je navažnije da postignem svoj prvenac u crveno-belom dresu i možda baš on bude odlučujući za prolazak u Ligu Evrope. Ipak, u ovom trenutku nam je najvažnije da pobedimo, nije bitno ko će dati golove - rekao je Radonjić.

Naravno, ubojitu oštricu Zvezdinog napada činiće Ričmond Boaći.

POSTAVA CRVENE ZVEZDE: Borjan - Stojković, Savić, Frimpong, Rodić - Gobeljić, Donald, Kanga - Srnić, Radonjić - Boaći.

Srećno, večiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    24. avgust 2017 | 11:11

    "Da budes opet ona prava zvezda kao nekad pre..."

  • Божа ДЕЛИЈА

    24. avgust 2017 | 10:45

    Ајмо бре! Играјте и борите се и Звезда и Партизан! Волео бих да прођу и једни и други.

  • sj

    24. avgust 2017 | 11:49

    zat nije lepo da 2 ekipe iz nase zemlje da igraju u EL ? a vi se ovde svadjate sram vas bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA