≫ 

Premijer liga: Mnogo nula i gol Mitrovića!

Napadači najboljih engleskih klubova "spavali" u subotu popodne, ali ne i Srbin

  • 2

Posle "ludog" meča koji su na "Vitalitiju" odigrali Bornmut i Mančester siti, četiri meča koja su igrana kasnije nisu bila ni blizu toliko uzbudljiva i sa toliko naboja. 

O tome govori i podatak da čak šest ekipa na četiri meča nisu postigle gol, a samo dve su uspele u toj nameri - obe su pobedile.

>>> Premijer ludilo se nastavlja: Siti pobedio u 97. minutu, utakmica trajala 100 minuta - navijači "građana" u histeriji! (FOTO)

Njukasl je na svom terenu savladao Vest Hem rezultatom 3:0, a jedan gol postigao je srpski reprezentativac i rezervista "svraka" Aleksandar Mitrović.

Mitrović je ušao sa klupe u 72. minutu umesto strelca prvog gola Žoselua, u istom minutu kada je Klark  duplirao prednost domaćeg tima i praktično overio pobedu nad Bilićevim sastavom.

Trijumf je ubedljivim učinio Mitrović koji je, nakon pasa Pereza izbegao ofsajd zamku, potom predriblao Harta i plasirao loptu u nebranjenu mrežu.

Foto: Tanjug/Ap

>>> ZA ZATVOR: Trenutak ludila urugvajskog "mesara" zgrozio Englesku (VIDEO)

Njukaslu je ovo bila prva pobeda u sezoni, dok su "čekićari" pretrpeli i treći poraz uz koji imaju i očajnu gol-razliku 2:10.

Prvu pobedu upisao je i Svonsi.

"Labudovi" su slavili u gostima kod Kristal Palasa rezultatom 2:0 golovima Abrahama u 44. i Ajua u 48. minutu.

Za domaći tim, koji je bez boda posle tri kola, od starta je igrao Luka Milivojević koga je u nastavku zamenio Francuz Kabaj.

Bez golova završeni su dueli Hadersfild - Sautempton i Votford - Brajton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bane

    26. avgust 2017 | 20:05

    Mitar je odlican fudbaler treba otici pod hitno pobeci od beniteza on ce ga upropastiti kao liverpul sto unistava markovica i grujica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA