≫ 

Zvezda odbila osam miliona! Terzić: Čuvamo tim, biće muke, ali stisnućemo se!

Deset godina se čekalo na Evropu, pa će tim ostati na okupu

FK Crvena zvezda - FK Krasnodar, Gelor Kanga Foto: A. Nalbantjan

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je da su odbijene tri ponude za igrače.

Posle eliminacije Krasnodara i plasmana u Ligu Evrope,  na stolu rukovodstva u Ljutice Bogdana bile su ponude za Ričmonda Boaćija, Gelora Kangu i Mičela Donalda.

>>>Partizan doveo najveću želju Grofa Božovića dok je bio u Zvezdi: Ovo su njegove prve reči po dolasku u Humsku (VIDEO)

>>>Oglasio se Kangin menadžer: Gelor verovatno ostaje u Zvezdi!

>>>MATIĆ ZA TELEGRAF: O prvim danima u Junajtedu, želji da karijeru završi u Zvezdi i ''podvlačenju crte'' na kraju kvalifikacija (FOTO)

- Jutros smo doneli odluku da odbijemo sve ponude. Za Boaćija i kangu sedam miliona, plus Donald milion. Želimo da pošaljemo jasnu poruku svim navijačima da će biti još mnogo radosti. Biće besparica, biće muke, ali stisnućemo se. A sve zarad dobrog tima - poručio je Terzić.

- Ugovori ističu Kangi, Donaldu, Le Taleku i Srniću. Dosta toga smo dogovorili sa Kangom, u subotu putujem da se vidim sa Kanginim menadžerom. Obavili smo razgovore sa Le Talekom i Donaldom. Svi su izrazili želju da ostanu u Zvezdi.

uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crveno beli

    29. avgust 2017 | 13:45

    Svaka cast Terzicu. Moja podrska upravi i igracima.

  • DELIJA

    29. avgust 2017 | 15:28

    Kolko su bolesni ovi glodari,hrane se mrynjom,jedino oni komentarise objave koje se ticu Zvezde.Da Zvezda ne ppstoji njihov zivot ne bi imao smisla.Hrane se mrznjom i takvi ce i umreti.

  • Grobari RSK

    29. avgust 2017 | 13:43

    Partizan doveo Tosica i Antonova a direktor Iliev najavljuje jos pojacanja a onda da se nebi pisalo samo o partizanu terza mlati praznu slamu....ko je jos lud da odbine 8 miliona jel vjeruje neko u ovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA