≫ 

Grobari izdali zvanično saopštenje zbog Ožegovića: Nekoga ko je vređao naš klub nikada nećemo zavoleti! (FOTO)

Navijači Partizana ističu da nikada neće zavoleti bivšeg igrača Zvezde

  • 50

Navijači Partizana oglasili su se putem jedne od zvaničnih stranica jedne od Grupa sa Juga, Južnog fronta zvaničnim saopštenjem povodom dolaska Ognjena Ožegovića u njihov klub. Mnogo bure izazvao je transfer bivšeg igrača Zvezde poslednjeg dana prelaznog roka, pre svega među navijačima crno-belih.

>>> Zvezda otela Partizanu jednog od najvećih talenata: Klinac (15) je odmah objavio poruku iz koje Ožegović može mnogo da nauči (FOTO)

>>> Legenda Partizana isprozivala Ožegovića zbog kontroverzne izjave! (FOTO)

Grobari su iskopali neke od stavova Ožegovića iz prošlosti, gde je vređao Partizan nazivavši ih uvredljivo ''Glodarima'', a takođe su pronašli i sliku sa Zvezdinom fantomkom, koju je obrisao sa Instagrama.

Zbog toga su već na prvoj utakmici na kojoj je Ožegović nastupio, istakli transparent upozorenja za njega:

- Kad vidiš Grobare spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje - pisalo je na njemu.

Ubrzo posle toga odgovorio je i Ožegović, fotografijom iz svog rodnog mesta pored grafita Partizana. Sada su se i Grobari, nakon transparenta oglasili i saopštenjem koje prenosimo u celosti:

Foto: Marko Todorović

- Navijačka grupa Grobari je na prijateljskoj utakmici sa Mačvom jasno pokazala svoj stav po pitanju dovođenja Ognjena Ožegovića. Neko ko je vređao naš klub i navijače ne može biti naš ljubimac i to moraju da shvate svi Grobari i uprava kluba!

- Ožegović je sada igrač Partizana i mi nećemo narušavati stabilnost ekipe, zalaganjem i borbenošću za dres za koji je plaćen, biće dovoljni da ga ne vređamo ali sigurno ne i dovoljni da ga zavolimo.

- Put do našeg poverenja i poštovanja je dug, pun je znoja i krvi koji moraju da se proliju za crno beli dres i to svaki novi igrač treba da zna. Ćuti i pogini za svaki pedalj terena do poslednjeg zvižduka jer već sutra ćeš otići i doći će neko drugi a na kraju smo mi ti koji ostaju zauvek verni Partizanu - ističe se u saopštenju navijača Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    3. septembar 2017 | 18:24

    Тада је само говорио истину

  • pearl

    3. septembar 2017 | 19:30

    Ja kao veliki navijac Partizana mogu da kazem da polovina vodja na jugu su dosli sa severne tribine i sad su oni veliki partizanovci. Pustite decka da igra jer nama su velike stvari cinili upavo zvezdasi (Stojke,Djurovski,Cleo,Djurdjevic...)Ljudi on je najpre Srbin dokle cemo da se delimo i svadjamo?

  • Milan

    3. septembar 2017 | 22:41

    Hahahaha a ko su vodje.bivsi navijaci Zvezde....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA