Partizan spremio poklone za đake prvake!

Sva deca koja su ove godine krenula u prvi razred osnovne škole dobiće besplatnu kartu, kao i njihov roditelj ili pratilac za meč Partizan - Mladost Lučani, koji je na programu u subotu od 21.00

  • 0

Partizan je doneo odluku da za utakmicu 8. kola Superlige protiv Mladosti iz Lučana, koja je na programu u subotu 9. septembra od 21.00, ulaz za sve đake prvake bude besplatan, kao i za roditelja u čijoj pratnji prvak dođe na stadion.

>>> Duško Tošić poslao šmekersku poruku Ožegoviću, ali i Partizanu za koji je navijao u Evropi!

>>> Da li ste znali da je Tavamba igrao štopera? Napadač Partizana otkrio i da su mu kopačke srpskog reprezentativca donele sreću protiv Videotona?

- Na početku školske godine FK Partizan želi da motiviše i podstakne sve đake prvake da i ove školske godine budu ne samo dobri učenici i rade na svom obrazovanju, već i da se bave sportom i sa svojim drugarima uče, šta znači fer i sportski navijati za svoj klub - navodi se na sajtu Partizana, gde je takođe objašnjeno i gde mogu da podignu svoje karte.

Foto: A. Nalbantjan

- Da biste podigli svoju kartu, potrebno je da uz zdravstvenu knjižicu ili bilo koji dokument na kojem stoji da je vaše dete 2010. godište (a samim tim i da je krenulo u školu ove godine) odete u petak 8. septembra do Tiketlajn šopa na Novom Beogradu (iza bolnice Medigrup) u periodu od 9 do 18 časova ili u subotu od 10 časova pre podne do početka utakmice na blagajnu br. 1 stadiona Partizan uz pokazan dokument, besplatnu ulaznicu će dobiti đak prvak i roditelj pratilac - ističu crno-beli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA