Ovo nikad u istoriji fudbala nije viđeno: Protivnički igrač uleteo u timsku fotografiju Brazila, a razlog je sjajan (FOTO)

Napadač Bolivije je na ovaj način donekle ispunio svoj san iz dečačkih dana

  • 1

Neverovatna situacija viđena je u La Pazu pred duel Bolivije i Brazila u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prventvo 2018.

Naime, kada je pre samog starta utakmice obavljeno grupno fotografisanje, u timu Brazila bio je jedan igrač više. I to igrač protivničkog tima! Napadač Bolivije Martins Moreno, dotrčao je do zvezda Brazila i iznenadio i njih, ali i čitavu fudbalsku javnost.

>>> Argentina šokirana na Bombonjeri, ostaje i bez baraža za Mundijal: Mesi ovo nije zaslužio, ali ovaj užasan tim jeste (VIDEO) (FOTO)

Moreno je inače brazilskog porekla, i u mlađim kategorijama je igrao za Karioke, ali nije dobio priliku da zaigra za prvi tim, pa je odlučio da nastupa za Boliviju, za koju je 10 godina postigao 17 pogodaka.

Na ovaj način je donekle ispunio svoj san i našao se bar na fotografiji sa Nejmarom, Danijem Alvešom, Kutinjom, Tijago Silvom, Kazemirom, Gabrijel Žezusom...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA