SAVO MILOŠEVIĆ: Hrabre i ispravne odluke Slaviše Kokeze, zbog toga smo na Mundijalu!

Pored igrača i selektora, Milođšević je posebno istakao značaj prvog čoveka Saveza, kao i direktora Bunjevčevića

  • 5
Inauguracija Aleksandra Vučića, Savo Milošević, Slaviša Kokeza, Slavoljub Muslin Foto: Marko Todorović

Jedan od potpredsednika FS Srbije, Savo Milošević, imao je tu sreću da kao igrač učestvuje dva puta na Svetskom prvenstvu.

Posle plasmana Srbije na Mundijal u Rusiji istakao je da su za uspeh u kvalifikacijama najzaslužniji selektor Selektor Muslin, direktor Goran Bunjevčević i igrači, ali da treba posebno izdvojiti zasluge predsednika Slaviše Kokeze čije odluke su bile hrabre i ispravne.

- Potvrda toga koliko su odluke predsednika bile ispravne dobili smo pre nekoliko dana. Muslin i Bunjevčević imaju potpuno odrešene ruke i svoj posao rade na vrhunskom nivou. Igrači su najzaslužniji za odlazak u Rusiju, ali je najveća odgovornost bila na predsedniku Kokezi - rekao je Milošević i dodao:

- Nismo imali problema sa navijačima kao u prošlosti. Predsednik Kokeza je zaslužan što je ekipa imala mir. Nacionalni tim je imao sve uslove da se plasira na veliko takmičenje u čemu je uspeo i zbog čega su svi u Srbiji i koji vole našu zemlju presrećni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA