Ljaljić se odrekao premije za plasman na Mundijal, a posle ovoga što je rekao o reprezentaciji niko više neće da ga kritikuje!

Vezista Torina ističe da mu je čast da igra za Orlove i da veća premija od toga ne postoji

  • 54

Adem Ljajić se posle duže pauze vratio u reprezentaciju Srbije za odlučujuće duele pred plasman na Svetsko prvenstvo.

Njega su često kritikovali navijači u prošlosti, često i zbog vanfudbalskih stvari, kao što je bilo to što ne peva himnu, a sada je u razgovoru za Žurnal sumirao utiske posle velikog uspeha, ali je pričao i o premijama koje su im obećane, a koje se on lično odriče, kao i o tome šta za njega znači igranje za reprezentaciju.

>>> Srbija menja dres za Svetsko prvenstvo u Rusiji?

- Meni je čast da igram za reprezentaciju i uvek sam se rado odazivao svakom pozivu. Stvarno mi je velika, velika čast da igram za reprezentaciju.

- Evo mi smo i pre utakmice sa Gruzijom imali premiju za pobedu, ali meni veća premija od igranja za reprezentaciju i odlaska na Mundijal ne treba, jer je to za mene ustvari premija.

Foto: AP/Tanjug

Predsednik FSS vam je obećao premiju od pola miliona za pobedu nad Gruzijom?

- Odričem se te premije jer od igranja za reprezentaciju i odlaska na Svetsko prvenstvo veće premije nema. Ja to zaista tako islim. Ne treba mi premija - odlučno ponavlja Ljajić i ističe šta za njega znači igranje za reprezentaciju i zbog čega ne može da se zasiti, iako igra na visokom nivou u Seriji A.

- Igranje u reprezentaciji je nešto drugo, nešto specijalno. Čast je igranje za reprezentaciju i nema lepšeg osećaja nego biti u njoj, davati svoj maksimum, pobeđivati i na kraju krajeva napraviti ovo što smo uspeli, da se plasiramo na Mundijal. Zaista nema lepšeg osećaja - zaključio je Adem Ljajić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA