Kavani se vraća u Napoli zbog Nejmara?

Agent urugvajskog fudbalera otkrio da o čemu razmišlja sjajni napadač

  • 10

Golgeter Pari Sen Žermena Edinson Kavani voleo bi da se jednog dana vrati u Napoli, otkrio je njegov agent Fernando Ðilemone.

Urugvajcu su ostale u lepom sećanju tri sezone koje je proveo u klubu sa juga Italije, pa je izrazio želju da pre okončanja karijere ponovo obuče dres Napolitanaca.

- On je veoma srećan, želi da ispiše svoju istoriju u dresu Parižana, koji su u vrhu francuskog fudbala. Povratak u Napoli? Trenutno je fokusiran na sadašnji klub, ali u njegovoj glavi uvek postoji ideja da ponovo zaigra u Napoliju - izjavio je Ðilemone za "CalcioNapoli24".

Kavani je za Napoli igrao od 2010. do 2013. godine i na 104 utakmice postigao 78 golova, pre nego što je prešao je u pariški klub za 64 miliona evra.

Ipak, od dolaska Nejmara pominje se i da postoji nezadovoljstvo i netrpeljivost između dve zvezde ''Svetaca'', a sve je kulminiralo pokušajem Nejmara da otme Kavaniju izvođenje jednog penala.

Upravo i to može da bude jedan od razloga razmišljanja o povratku u Napoli, gde je smatran pravim božanstvom, a tako bi bilo i ukoliko bi se zaista i vratio na San Paolo.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RONALDINHO KRALJ

    4. novembar 2017 | 10:49

    Samo nek se vrati....mnogo su slepi oni koji ne vide,da je Nejmar ttenutno ubedljivo najbolji fudbaler na svetu.....barselona sa njim i sad bez njega,dve razlicite ekipe....kakav bre,mesi i suarez,sad se vidi da je on pravio tu kreaciju i maštu u igri....

  • SRBIJA

    4. novembar 2017 | 12:59

    PARTIZAN SAMPION

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA