≫ 

Evo zbog čega je sviran penal za Zvezdu (VIDEO)

Crveno beli posle penala i isključenja igrača Rada duplirali vođstvo

  • 87

Fudbaleri Crvene zvezde na svom stadionu igraju meč 17. kola Superlige protiv ekipe Rada.

Crveno beli su već u četvrtom minutu poveli golom Aleksandra Pešića, dok je Ričmond Boaći duplirao vođstvo sa bele tačke.

>>>Kanga ostaje u Zvezdi, potpisuje novi ugovor do 2020!

>>>Otkriven spomenik Prvoj Zvezdinoj zvezdi

Tome je prethodilo povlačenje u šesnaestercu gostiju posle čega je Ajković zbog prigovora dobio crveni karton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gk

    18. novembar 2017 | 22:32

    Realno, Lutovac(fudbaler Rada) je čupao Milića za dres, sudiji pred oči, vidi se na snimku kako ga je čupao. Posle je na sudiji hoće li ga svirati ili ne. Po mom mišljenju da je bilo u gužvi, sudija ne bi ni vidio, ali ovo je njemu pred oči. Isti taj korner, ne znam dali je neko primijetio, kako igrač u gužvi čupa Donalda. Crveni ne vrijedi komentarisati, jer se ne vidi lice Ajkovića (fudbaler koji je dobio crveni), pa mu se ne može s usana pročitati, da li je nešto rekao. Svi predpostavljamo da je psovka u pitanju. A navijači Partizana, mislim da nemaju pravo nešto da kažu za suđenje, jer svi mi pratimo našu ligu, i znamo šta se desilo sa sudijom koji im je sudio dvije utakmice ove sezone.

  • Nesa CZ

    18. novembar 2017 | 19:55

    Grobari komentarisali ste kako je na prosloj utakmici igrac Macve opstruirao igraca partizana u pokusaju da zahvati loptu glavom i da je penal ispravno dosudjen...sta je onda ovo danas...ili to vazi samo za partizan

  • Mile

    18. novembar 2017 | 16:51

    Ne vredi ljudi da se svadjamo, namestaju i jedni i drugi. Kvalitet fudbala nam je los, tako da ne vredi mi Srbi medjusobno da se svadjamo, a oni se zezaju sa svima nama. Nadam se da ce doci bolje sutra i za nas fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA