≫ 

Bazel ošamario Junajted u 90. minutu, PSŽ brojao do 7, Mažić sudio dosadan meč Juvea i Barse! (VIDEO)

Dobili smo nove putnike u osminu finala, Čelsi i Barselonu!

  • 1

Sreda je dan za Ligu šampiona, mnogo zanimljivih duela je bilo na programu!

U utorak smo nabrojali Bešiktaš, Real, PSŽ, Bajern, Mančester siti i Totenhem kao učesnike osmine finala Lige šampiona, Čelsi im se pridružio pobedivši Karabag, zatim su na red došli novi mečevi.

Atletiko Madrid se vratio u život pobedivši Romu sa 2:0, pa će poslednje kolo biti posebno zanimljivo za ove dve ekipe. Roma ima osam bodova, Atletiko šest. Roma čeka Karabag, Atletiko gostuje Čelsiju koji je overio dalji plasman.

Mančester junajted je doživeo težak udarac na gostovanju Bazelu, pošto je primio gol u 90. minutu za poraz od 1:0! Lang je zatresao mrežu zbog uspavanosti odbrane, pa Đavoli imaju 12 bodova, Bazel i CSKA po devet pred mečeve odluke. Junajted na kraju čeka CSKA i u pol poziciji je, a Bazel gostuje otpisanoj Benfiki. Nejmar i PSŽ su sa 7:1 demolirali Seltik, što je najjači utisak dana.

GRUPA A

Mančester junajted je u meč sa Bazelom ušao posle maksimalnog učinka u četiri kola, pa je sebi dozvolio veliku dozu opuštanja na gostovanju.

Lukaku se našao sam u napadu, ali pozadi nije bilo Nemanje Matića da čuva leđa Pogbi, zapravo je došlo do rokade jer je naš as u 66. minutu zamenio Francuza.

Remi je bio dovoljan Đavolima da overe osminu finala, ali su u 90. minutu Švajcarci presudili preko Langa, koji je svima pobegao na drugoj stativi.

GRUPA B

Foto: Tanjug/AP

PSŽ i Bajern su igrali revijalne mečeve jer su dalji plasman već obezbedili, ali je reč "revijalan" PSŽ ipak ozbiljnije shvatio.

Zato je rešio da priredi pravi pravcati šou svojim navijačima, iako je Seltik poveo već u prvom napadu u drugom minutu, preko Dembelea.

Ironija je da je Seltik prvi tim koji je u Ligi šampiona ove sezone dao gol PSŽ-u, ali je zato primio sedam za kaznu!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar je otvorio goleadu, nadovezali su se Kavani sa dva, Mbape, Verati i Alveš, pa su nesrećni Škoti poniženi krenuli nazad put Glazgova.

Sa druge strane, Bajern je sa 2:1 pobedio Anderleht, žestoku borbu vodio je Uroš Spajić sa Levandovskim, Robenom i ostalima, ali je razlika u kvalitetu ipak bila prevelika.

Za kraj, preostalo je da se Seltik i Anderleht u direktnom duelu obračunaju oko mesta u Ligi Evrope, Seltik je uprednosti jer je prvi meč na gostovanju dobio sa 3:0.

GRUPA C

Atletiko je ostao u borbi za drugu fazu, Roma nije uspela da u Madridu opravda velikih 3:0 nad Čelsijem!

Posle dva remija u nizu u LŠ, Jorgandžije su u 69. minutu slomile otpor Vučice atraktivnim makazicama Grizmana, da bi presudio u finišu Gameiro, na pas Grizmana.

Sve to desilo se nakon isključenja Peresa, koji je saigrače iz Rome ostavio na cedilu crvenim kartonom.

GRUPA D

Niti boljih imena, niti veće dosade. Barselona i Juve su se suočili sa željom da se prijateljski rastanu, pa su mreže mirovale.

Štaviše, Barsa je na klupi ostavila Mesija kako bi se naoštrila za nedeljni derbi sa Valensijom, obe ekipe su smatrale da su previše dobre za Sporting i Olimpijakos, što je prijalo i Miloradu Mažiću.

Naš arbitar nije imao pretežak zadatak, viđeno je pet šuteva na gol, podelio je samo kartone Pjaniću iz Sandru iz domaće, odnosno Paulinju, Dinjeu i Pikeu iz gostujuće ekipe.

Olimpijakos je još jedno razočaranje Lige šampiona, u sivilo se utopio Uroš Đurđević. Ušao je u igru pri 2:0 za Sporting, posle je video nove golove za konačnih 3:1, dok Jagoš Vuković nije ulazio u igru.

Liga šampiona, sreda:

grupa A:

CSKA - Benfika 2:0 (1:0)

(Šenikov 13, Žardel 56ag)

Bazel - Mančester junajted 1:0

(Lang 90)

TABELA: Mančester junajted 12, Bazel 9, CSKA 9, Benfika 0

grupa B:

PSŽ - Seltik 7:1

(Nejmar 9, Nejmar 22, Kavani 29, 79, Mbape 35, Verati 75, Alveš 80 - Dembele 2)

Anderleht - Bajern 1:2

(Hani 63 - Levandovski 51, Tolizo 77)

TABELA: PSŽ 15, Bajern 12, Seltik 3, Anderleht 0

grupa C:

Karabag - Čelsi 0:4 (0:2)

(Azar 21p, Vilijan 36,85 Fabregas 71p)

At. Madrid - Roma 2:0

(Grizman 69, Gameiro 85)

TABELA: Čelsi 10, Roma 8, Atletiko 6, Karabag 2

grupa D:

Juventus - Barselona 0:0

Sporting - Olimpijakos 3:1

(Dost 40, 66, Cezar 43 - Ođiđa-Ofoe 86)

TABELA: Barselona 11, Juventus 8, Sporting 7, Olimpijakos 1

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    22. novembar 2017 | 22:55

    Koji samar junajtedu je iko lupio. Junajted igra sa drugom postavom i oni sam matematicki nisu prosli u 1/8 finala. Stvarno mislite da ce CSKA uopste da ozvuce nereseno nanold traforfu. Ako mislite tako grdno se varate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA