Agresivni Sa Pinto se svađao s novinarom uživo u programu: Smiri se, smiri se! (VIDEO)

Nekadašnji trener Zvezde nije u ljubavi sa novinarima u Belgiji

  • 3

Bivši trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto našao se u centru pažnje medija u Belgiji jer je na utakmici između Standarda i Anderlehta izveo simulitanje kada je u 79. minutu pao na travu kao da ga je pogodila bomba, a ne da je samo pored njega pala čaša sa vodom.

Pao je na zemlju tvrdeći da je povređen i odbio je da ustane, a kada je fudbaler Anderlehta prišao da ga podigne, umalo nije došlo do opšte tuče.

Kasnijim pregledavanjem snimka jasno se videlo da je Sa Pinto simulirao, a to je izazvalo i nešto oštrija pitanja novinara po završetku meča.

Međutim, to se nije dopalo Sa Pintu, koji je takođe ispoljio netrepljivost i agresiju prema novinaru.

- Smiri se, smiri se. Hoćeš li da se smiriš da mogu da odgovorim? - govorio je Sa Pinto i rukom mu pokazivao da spusti tenzije.

Zatim je Sa Pinto i objasnio svoj postupak i simulaciju istakavši da se upašio predmeta koji je pao pored njega i da nije znao šta je u pitanju.

Inače, u Belgiji su ga nakon toga novinari žestoko napali, a jedva su dočekali njegov naredni kiks u nedelju protiv Antverpena, gde je Standard kod kuće odigrao 1:1, da ga ponovo napadnu.

Dokle će Standard trpeti Sa Pinta umesto da mu da otkaz - piše u jednom od najtiražnijih medija Belgije.

Inače, Sa Pintu preti i suspenzija zbog ponašanja na utakmici sa Anderlehtom, kada će sa analizirati i njegov potez i simuliranje, kao i intervju koji u Belgiji smatraju skandaloznim.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA