Svet trese mundijalska groznica: Srbi, požurite, već je poslato preko milion zahteva za karte!

Organizatori će imati pune ruke posla

  • 0

Žreb za Svetsko prvenstvo, kao i sve što ga prati, izazvao je veliko interesovanje navijača. Ogroman je broj onih koji žele da bodre svoju reprezentaciju na Mundijalu u Rusiji.

Prodaja karata nastavljena je 5. decembra, samo na FIFA.com, a zainteresovanost ne jenjava.

U toku prvih 24 sata, navijači iz celog sveta tražili su ukupno 1.318.109 karata, a prodaja traje do 31. januara, pa navijači žele da na vreme obezbede svoju ulaznicu.

Fudbalski fanovi mogu da se prijave za pojedinačne ulaznice za sve mečeve, osim za otvaranje i finale. U slučaju da broj traženih karata bude premašio raspoloživi kontigent, procedura izvlačenja će se zasnivati na slučajnom odabiru.

Navijačima se savetuje da u toku perioda prodaje karata, apliciraju do podneva, po moskovskom vremenu, do kraja janura sledeće godine. Ističe se takođe da nikakvih prednosti neće biti u odnosu na datum podnošenja prijave, tačnije da raniji podnesci neće biti prioritetni u odnosu na kasnije.

Najveći broj apliciranje stiže iz Rusije, dok je i međunarodna potražnja na visokom nivou. Navijači iz Argentine, Perua, Meksika, Kolumbije, Brazila, Maroka, Egipta, Kine i Poljske nalaze se u prvih deset po potražnji karata.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA