Zeka sa Marakane poslao provokativnu poruku Zvezdi: Jojić smatra da se Keln pita za sve! (FOTO)

Srpski fudbaler ističe da njegov tim ima sve u svojim rukama pred odlučujući meč grupne faze Lige Evrope

  • 28

Miloš Jojić se vratio u Beograd i igraće ponovo protiv Crvene zvezde, protiv koje je svojevremeno igrao večite derbije dok je igrao za Partizan. On je jedna od uzdanica navijača Kelna, a bio je i najveća opasnost po Zvezdin gol na utakmici u Nemačkoj, kada je dva puta pogodio stativu.

>>> Problem za navijače Kelna u Beogradu: Nisu hteli da im iznajme autobuse, zaključavaju ih na Marakani!

On veruje u uspeh svog tima, a nakon poslednjeg treninga pred meč na Marakani, oglasio se na Instagramu, gde je istakao da Keln ima sve u svojim rukama i poželeo je svojim navijačima da im drže palčeve.

 
A post shared by Milos Jojic (@_zeka92) on

- Poslednji trening. Sutra imamo sve u svojim rukama. Držite nam palčeve za uspeh - napisao je Miloš Jojić posle povratka na Marakanu, gde je svojevremeno dok je nosio dres Partizana.

Upravo su mu pristalice crno-belih, uz mnogo navijača Kelna poželeli sreću u komentarima, a mnogi od njih su podsetili i na gol iz slobodnog udarca u nadoknadi vremena kada je doneo pobedu Partizanu u 144. Večitom derbiju.

Meč između Zvezde i Kelna na programu je od 21.05. Pogledajte i kako je izgledao Kelnov poslednji trening pred Zvezdu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Славко Комар

    7. decembar 2017 | 00:00

    Зеко брате знаш све, сачекај 90. минут и онда да славимо до зоре !

  • BELGRADE

    7. decembar 2017 | 00:47

    Pametan je vidi se. Keln je na svom stadionu izgubio od Crvene zvezde. A sada dolaze u grotlo, jedno od najvrelijih terena na svetu, među najbolje navijače na svetu... I izjavi da njegov tim drži sve u svojim rukama. Haha Smešan je. Na svom terenu ste izgubili, došli ste sada u Beograd i ovde se Zvezda pita!

  • Lazar

    7. decembar 2017 | 00:39

    Ovog Jojica gotivim iako je Grobar, ali tako su i prosli put govorili pa izgubili. Nadam se pobedi Zvezde, ali bice kako bude. Svim srcem uz Zvezdu, pa ako bude neuspeh, dosta smo ostvarili. Srecno Partizanu, ali i mojim Zvezdasima :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA