Česi rešili da dobro bace oko u Partizanovo dvorište: Trener će jednu stvar posebno skautirati u Humskoj!

Posebno pratiti prelazni rok i aktivnost crno-belih na tržištu tokom zimske pauze

  • 7

U fudbalskom klubu Viktorija Plzenj sa različitih aspekata se gleda na meč sa Partizanom u šesnaestini finala Lige Evrope.

Trener se fokusirao na igrački kadar i prelazni rok, dok su pojedinim igračima distanca do Beograda i navijači bili centralna tema.

- Nije tako znamenit rival kao Selitk, ali se ne sme potceniti, jugoslovenska škola fudbala je uvek bila fantastična. Biće jako težak rival, ali dobro je kada se dođe do prolećnih borbi. Pratićemo sa velikom pažnjom njihov prelazni rok tokom zime - kaže za klupski sajt trener Pavel Vrba.

>>>Pogledajte kako su Iliev i Pantić reagovali kada je Zvezda izvukla CSKA: Partizanov novinar je samo minut ranije rekao da bi nagrabusili protiv Armejaca (VIDEO)

Plzen je blagi favorit prema kladionicama sa 1,82, Partizanu se u Češkoj daje kvota 1,92, što dovoljno govori o tome kakav se okršaj očekuje.

Foto: Tanjug/AP

- Bilo je, naravno, mnogo atraktivnijih imena, ali je ovaj rival tim protiv kog može da se igra - kaže defanzivac David Limberski, njegov saigrač Radim Reznik fokusirao se na tribine.

- Prednost je putovanje, nije kao, na primer, kada moraš da ideš u Astanu. Protivnik je tim protiv kog se možeš prilično nadmetati, sa druge strane, očekujem vatrenu atmosferu, njihovi navijači su veoma poznati - naveo je Reznik.

Inače, Plzenj je daleko od tima koji treba potceniti. U Češkoj su prvi sa 46 bodova, imaju 15 pobeda i jedan remi iz 16 mečeva, prati ih Slavija Prag sa samo 32 boda.

Pored toga, Plzenj ima gol razliku od 34:5, što znači da ekipa gol prima praktično na svake tri utakmice.

Takođe, Viktorija je u grupi G bila prva sa 12 bodova, ispred Steaue, Lugana i Hapoel Ber Ševe.

Partizan je domaćin 15. februara, Viktorija 22. februara.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi J.

    11. decembar 2017 | 18:25

    Napred Plzenj....ovi su suva buranija!!!

  • Cure

    11. decembar 2017 | 19:42

    Dodji u sredu da vidis sve njixove slabosti..

  • KaraDjordje

    11. decembar 2017 | 20:47

    Ovaj Reznik se nalupeta za medalju, kaze "oni su tim protiv koji se mozes nadmetati", da li je mislio na nadvlacenje konopca ili.... I kaze "njihovi navijaci su veoma poznati", po cemu, po jedenju bureka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA