≫ 

OŽEGOVIĆ: Možete samo da zamislite kako ću da proslavim ako dam gol Zvezdi u derbiju!

Napadač Partizana silno motivisan da zatrese mrežu svom bivšem klubu u 156. Večitom derbiju

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Ognjen Ožegović skinuo je deo ogromnog pristiska sa sebe golom protiv Jang Bojsa za prolaz u eliminacije Lige Evrope. Manje mu sada sigurno Grobari zameraju ''grešnu prošlost'' koju je kao kamenčinu obešenu oko vrata doneo sa sobom u Humsku.

Ognjen shvata šta je potrebno da radi da bi i poslednje ostatke te prošlosti otrgao sa sebe. Prosto je: golovi, golovi i samo golovi. Što više golova za Partizan, manje i kritika, negativne energije koja ga je ozračila od dolaska u tabor šampiona.

Za kraj polusezone, sledi ono najbolje - derbi! Za Ognjena specijalan izazov.

U predvečerje sudara sa komšijama Ožegović deluje motivisano kao da je reč o finalu Lige šampiona. Kaže, želi samo jedno: da bude strelac protiv Zvezde.

Ali ima nešto što želi i više od toga, što ne ide bez ovog prvog - da proslavi gol sa Grobarima.

Ne bi mu bio prvi put, u dresu Čukaričkog je već pogodio mrežu crveno-belih...

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Postigao sam gol tada protiv Zvezde i radovao mu se možda i više nego ostalim golovima koje dajem – prisetio se tog, za njega, posebnog trenutka.

Gotovo da ga hvata blago uzbuđenje od pomisli na to kako matira Borjana u sredu.

- Možete samo da zamislite kakvo će biti radovanje kada postignem u sredu, a nadam se da hoću - uzda se Ožegović u povoljan ishod.

Prisetio se Ožegović trenutka koji mu je bio veoma važan u karijeri, prvog gola za Partizan i prsta uperenog na grb.

Poruka koju je time poslao glasi:

- Poruka da ću za Partizan ginuti svaku takmicu i dati svoj maksimum. Kakvo god oni imali mišljenje o meni, ja ću svaku utakmicu pokazati da živim za Partizan i da je Partizan moja porodica.

Ožegović je imao burne reakcije i tokom košarkaškog večitog derbija, koji je pratio kao gledalac iz prvih redova. Prisetite se kako je to izgledalo:

Daljinac

(M. Bogovac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majestic

    12. decembar 2017 | 11:47

    Postao velika splacina od coveka. Izgubio obraz zbog kojeg su nasi stari ginuli a nasi najblizi nas ucili. Umesto da bude "profesionalac" i da " cuti i radi " on sebe sa ovakvim komentarima zakopava. Sa svim ovakvim objavama nije ni svestan koliko je potonuo. Kakvo je nistavilo postao. Uzaludno se ulizuje navijacima koji ga nikad voleti nece, jer ako je izdao "svoje" izdace i tudje. Stidi se guzice kad obraza nemas!

  • CZ

    12. decembar 2017 | 10:35

    Proslavices sa grobarima, tj.sto bi ti rekao, sa glodarima.

  • goran

    12. decembar 2017 | 11:12

    Tako su i pokatoliceni Srbi najveci hrvati,mozes da se dokazujes koliko hoces a kada ostanes sam sa sobom znas ko si i sta si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA