≫ 

Svi su gledali u Mirku Vasiljević na Zvezdinoj proslavi: Supruga Vujadina Savića blistala u zanosnoj haljini (FOTO) (VIDEO)

Crvena zvezda je obeležila uspešnu 2017. godinu na svečanosti u hotelu Hajat

  • 14
Foto: crvenazvezda.com

Fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je uspešnu 2017. godinu u kojoj su crveno-beli prvi put posle 25 godina izborili proleće u Evropi.

Na svečanosti u hotelu Hajat okupili su se rukovodstvo kluba, prvotimci, stručni štab, legende predvođene Draganom Džajićem, Vladimirom Petrovićem i Dušanom Savićem, kao i prijatelji kluba, sponzori i navijači.

- Ovi fantastični rezultati su putokaz. Ovo nas neće uspavati, nego će nam biti podstrek da budemo još bolji - rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić i podsetio na četiri cilja kluba koji su postavljeni na Skupštini.

Foto: crvenazvezda.com


1. Sportski rezultat - to je ono što najviše zanima navijače, a on je fantastičan. Proleće u Evropi i jesenja šampionska titula.

2. Da se klub finansijski stabilizuje, pre tri godine imali smo 53 miliona evra duga, bez licence za Evropu i blokiran račune. Danas imamo jasne bilanse, dug je prepolovljen i nastavljamo i naredne godine istim putem.

3. Omladinska škola koja mora da bude kamen temeljac razvoja. Šampioni smo u omladinskoj, juniorskoj i kadetskoj selekciji, plus imamo mnogo reprezentativaca. Ulagaćemo i dalje, posebno u infrastrukturu.

4. Infrastruktura: Uradili smo tri kompletna terena za omladinsku školu, plus reflektori, dva nova terena, na glavnom stadionu i na pomoćnom ispod severne tribine. Sada ide velika rekonstrukcija zapadne tribine, nadam se da ćemo krenuti sa radovima već u martu.

Foto: crvenazvezda.com



Jedan od najzaslužnijih za odlične rezultate crveno-belih Nenad Krstičić izjavio je Tanjugu da je najvažnije što se Zvezda ponovo vratila tamo gde pripada. 

- Zvezda je opet tamo gde joj je i mesto. I lično sam zadovoljan jer sam odigrao mnogo utakmica i ponovo dobio poziv u reprezentaciju. Sada ćemo da se odmorimo, a na proleće cilj je dupla kruna i što dalje u Ligi Evrope - rekao je Krstičić uz konstataciju da svaki fudbaler, pa i on, sanja da igra za svoju zemlju na Mundijalu.

Foto: crvenazvezda.com
Foto: crvenazvezda.com



Na svečanosti je za Zvezdinog igrača godine proglašen Ričmond Boaći, za najlepsai gol izabran je pogodak Gelora Kange protiv Krasnodara, a specijalno priznanje dobio je kapiten Mičel Donald za 100 utakmica u crveno-belom dresu.

Najomiljeniji saigrač u mlađim kategorijama Marko Lazetić (mlađi pioniri), Mateja Bačanin (pioniri), Ilija Babić (mlađi kadeti), Strahinja Eraković (kadeti), Dejan Joveljić (omladinac).

Foto: crvenazvezda.com

Neki od fudbalera Zvezde došli su sami, dok su neki od njih bili u pratnji lepših polovina. Takav je slučaj bio i sa Vujadinom Savićem, koji se pojavio sa svojom suprugom Mirkom Vasiljević, koja je blistala u ljubičastoj haljini sa blago istaknutim dekolteom.

Foto: Crvenazvezdafk.com

Pogledajte i kako je izgledao deo svečanosti u Hajatu:

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovka

    15. decembar 2017 | 08:19

    Mirka .majka glumica zena ..Bravooo..mlada lepa poznata mamiceeee

  • Dragan

    15. decembar 2017 | 09:30

    Uvek su mi bili simpaticni grobari koji prate i komentarisu vesti o najvecem srpskom klubu. Samo nastavite,bravo. Mali ce uvek biti mali!!

  • LB

    15. decembar 2017 | 09:29

    Meni lično nsjljepši mladi par u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA