NIJE SAMO SERGEJ U PITANJU: Kokeza otkrio zbog čega je smenio Slavoljuba Muslina!

Prvi čovek Saveza govorio i o novom selektoru Orlova

  • 67
Fudbalska reprezentacija Srbije, Slaviša Kokeza i Slavoljub Muslin

Foto: Marko Todorović

Posle dva meseca raznoraznih teorija i nagađanja, Srbija je konačno dobila objašnjenje zašto je Slavoljub Muslin dobio otkaz na mestu selektora.

To je u razgovoru za Informer otkrio predsednik FSS Slaviša Kokeza i tako potvrdio da je Sergej Milinković Savić jedan od glavnih razloga. Ne i jedini.

- Pitao sam ga da li nepozivanje Sergeja i Ljajića ima veze sa nekim nefudbalskim stvarima. Rekao mi je da su oni isključivo fudbalski. Muslin je dodao i da je Sergej Milinković Savić bio jedan od najgorih na terenu tokom meča između Nice i Lacija gde je dao dva gola - rekao je Kokeza i nastavio:

- Imali smo ozbiljna mimoilaženja u pogledu budućnosti srpskog fudbala. Podržao sam stav direktora Bunjevčevića da na prvom mestu Sergej, a onda i Živković, Veljković, Radonjić i Dmitrović moraju da odigraju barem nekoliko minuta u prijateljskim utakmicama za A reprezentaciju. Samo zato da bismo ih sačuvali da ne zaigraju za neku drugu reprezentaciju.

Foto: Marko Todorović

- Da nam se ne ponovi ''slučaj Arnautović.'' Možemo selektor i ja nekoga da volimo ili ne, ali oni su budućnost srpskog fudbala.

Osvrnuo se Kokeza i na izbor novog selektora.

- Moja želja je bio Dragan Stojković Piksi, ali je on od Kineza dobio neverovatne finansijske uslove i produžio je ugovor. Vidim da sportski sektor želi Mladena Krstajića, ali da su mišljenja podeljena. Neki misle da je nedostatak iskustva njegov problem, ali koga su vodili Gvardiola i Zidan pre Barselone i Reala - pita se Kokeza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    28. decembar 2017 | 00:19

    Како може кокеза било кога да оцењује и процењује!?!?

  • Zeljko

    28. decembar 2017 | 00:12

    Meni jedna stvar nikako nije jasna,naime nakon utakmica protiv Austrije i Gruzije od 150 komentara 140 je bilo protiv Muslina i svi su trazili da bude momentalno smenjen.Sad kad je smenjen ogromna vecina komentara je u njegovu korist.To je dokaz da je Srbima nemoguce udovoljiti.Mi smo uvek protiv nekog dok je na funkciji a kad taj ode sa te funkcije onda su svi koji su bili protiv te osobe sad za nju.

  • Milan

    27. decembar 2017 | 23:12

    Selektor sastavlja tim kraj price!pa ti sad govoris kako je smenjen jer nije dozvolio da mu se neko mesa u posao samim tim kazes da je Krstajic marioneta sto svi znamo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA