Da li ova izjava znači da je Partizan i definitivno završio Raću Petrovića?

Iako su svesni da ne može da igra u Evropi, čelnici crno-belih žele da vrate u Humsku bivšeg reprezentativca Srbije

  • 13

Nije tajna da Partizan želi Radosava Petrovića ponovo u svojim redovima, a očigledno da je povremeni reprezentativac Srbije sve bliži povratku u Humsku, o čemu svedoči i izjava generalnog direktora crno-belih, Miloša Vazure, koji ističe da žele Petrovića bez obzira na to što neće moći da igra u Evropi.

- Znamo da Petrović ne bi mogao da igra protiv Viktorije, ali to ne menja naš plan da ga dovedemo - poručio je Miloš Vazura.

Pošto je već bio licenciran za Sporting, visoki defanzivni vezista nema pravo nastupa za drugi klub u Ligi Evrope. Partizan može da registruje samo trojicu novih igrača, ali ne i one koji su već igrali Ligu Evrope ove sezone, pa se na tom spisku neće naći i Radosav Petrović, čiji je transfer sve izvesniji.

Jedan od motiva Petrovića da se vrati jeste i želja da se vrati u reprezentaciju Srbije i da eventualno zaigra na Mundijalu u Rusiji.

Kako je i prethodno Vazura najavio, Petrović bi trebalo da dođe u Partizan oko Božića, najverovatnije u vidu pozajmice iz Sportinga.

Poslednji meč za reprezentaciju odigrao je još u novembru 2015. godine, a inače mu je to bio 44. meč u karijeri za Orlove.

Partizan na poziciji zadnjeg veznog ima Evertona i Jevtovića, ali se pominje da obojica imaju ponude iz inostranstva, naročito Brazilac, pa bi popularni Raća bio idealna zamena za ''motor'' Partizanovog tima na sredini terena.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckalja

    29. decembar 2017 | 11:17

    Buahaha Raca u reprezentacii, alo telegraf blizi se nova godina, a ne 1 April buahahaha

  • Ivan

    29. decembar 2017 | 11:03

    Pa zar bi bilo realno da igra za reprezentaciju pored Matica ili cak i Fejse?

  • Zis

    29. decembar 2017 | 18:40

    Sta je ovo gerijatrija u Partizanu !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA