Dolazak najskupljeg štopera sveta je tek početak stvaranja moćnog Liverpula: Klop želi još tri paklena pojačanja, među njima je i Srbin!

Nemac želi da stvori mašineriju koja bi u slučaju dolaska ovih igrača bio kandidat za titulu ponovo

  • 5

Liverpul je obradovao svoje navijače pred Novu godinu najskupljim pojačanjem u istoriji kluba. Velika želja Virdžil Van Dajk konačno je obukao dres Redsa i potpisao je za rekordnu sumu od 84 miliona evra!

Klub sa Enfilda tako je pobedio velike rivale, koji su takođe želeli da dovedu stamenog defanzivca, među kojima su bili Čelsi i Mančester Siti.

Jasno je i po transferu i obeštećenju da u kasi Liverpula ima dosta zaliha i da su spremni da ih troše.

Engleski novinari prenose da je dolazak naskupljeg štopera u istoriji fudbala samo početak stvaranja moćnog Liverpula, jer Klop želi još nekoliko igrača koje je spreman da plati i stotinama miliona evra.

Među njima je i najtraženiji srpski fudbaler - Sergej Milinković Savić!

Foto: Guliver/Marco Rosi/Getty Images

Jedini problem kod transfera Srbina moglo bi da bude obeštećenje, jer je Lacio odredio cenu koja znači da će to biti jedan od najvećih transfera u istoriji fudbala. Cena Milinković Savića vrtoglavo raste iz meča u meč, a italijanski mediji su nedavno javili i da je PSŽ spreman da ponudi čak 170 miliona evra.

Svakako će konkurenciju imati i u Liverpulu.

Druga dva igrača koji su takođe želja Klopa jesu Leon Gorecka, sjajni 22-godišnji nemački reprezentativac, kojem u Šalkeu uskoro ističe ugovor, a on ne želi da nastavi karijeru u Gelzenkirhenu.

Foto: AP/Tanjug

Ipak, Šalke je svestan da mnogi klubovi žele Gorecku, pa je odredio cenu od 65 miliona evra za obeštećenje.

Treći igrač koji bi trebalo da zaključi Liverpulovu slagalicu jeste Tomas Lemar, koga je takođe želeo i u julu, kao i Arsenal.

Christophe Ena

Francuz se nije naigrao u Monaku, pa mu je cena pala u odnosu na leto, pa će ponude sigurno biti manje od 95 miliona evra, koliko je Arsenal poslao u finišu prelaznog roka, kada ona nije prihvaćena.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ReNo

    29. decembar 2017 | 09:57

    Sve je to super,dovode svi neka pojacanja,ali kad vidim te ogromne cifre prosto mi nije jasno nista..Evo na primer taj decko koji je placen 84 miliona,sta je on? Cudo neko nevidjeno? Ima 6 pari nogu,trci 80na sat...?

  • Ckalja

    29. decembar 2017 | 11:22

    A Markovica, zaboravili ste ga ili??? Kako to veliki Liverpul bez njega, ne razumem buahahha :D

  • Nscz

    29. decembar 2017 | 10:12

    A sta ce mu Milinkovic pa ima Markeca 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA