≫ 

U Partizanu neka se pomole danas

UEFA će u toku dana saopštiti sankciju za crno-bele zbog propusta u meču sa Jang Bojsem, moguće novi meč bez publike

  • 23

Važan dan za Fudbalski klub Partizan. Nažalost, ne stiže bombastično pojačanje (ne još uvek, barem), niti se igra velika utakmica, već UEFA donosi odluku o kazni za srpski klub zbog propusta koji su se desili na utakmici Lige Evrope sa Jang Bojsom.

>>> Partizanova osveta Zvezdi koja se čekala godinu i po dana: Iz Humske poslata ponuda Olimpijakosu!

To je bio meč odluke za crno-bele, i veče velike pobede, ali senka je pala na trijumf, jer je delegat UEFA zabeležio sitne propuste koji su za Partizan, kao "ponavljača" kod disciplinaca Evropske "kuće fudbala", i koji je i dalje pod uslovnom kaznom, veliki kao planina.

Stoga, u Partizanu sa ogromnom dozom zebnje čekaju kako će UEFA da presudi, što će se desiti u toku današnjeg dana.

Crno-belima, ako su pobožni, ostaje samo da se pomole i nadaju se da neće trpeti teške sankcije kao što je "zaključavanje" stadiona što bi značilo novi meč bez navijača, i to u prvoj rundi eliminacija sa Viktorijom Plzenj.

Kazna, verovatno, čeka i Zvezdu zbog transparenta podrške osuđenom Generalu Ratku Mladiću na utakmici u Belorusiji protiv BATE Borisova, najverovatnije novčana, uz koju će ići i poslednja opomena pred zatvaranje "Marakane" za neke naredne utakmice.

Držimo "fige" za oba srpska kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    5. januar 2018 | 08:44

    Zasluzili smo kaznu , to je to kada mojpartizan ima neodgovornu uparvu i mafijase na trebinama koji sebe nazivaju navijacima , zasto sada takozvani navijaci neorganizuju protest u znak podrske GNERALU RATKU MLADICU verujem da bi im se pola Srbije pridruzilo , kakvu god odluku donese uefa partizan ce opet biti na kolenima.

  • Dača

    5. januar 2018 | 08:16

    Ma da bre,udri po Srbiji uvek!Dokle vise???!!!!

  • Miki

    5. januar 2018 | 08:31

    Zasto partizan uopste igra sa publikom kad mu se neisplati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA